Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 50 – Rujan 2020.

Broj 50 – Rujan 2020.

Pedeseti broj magazina Trčanje je pred vama. Četiri godine i dva mjeseca izlaženja, 50 uzastopnih mjeseci, čak nas ni travanjski lockout nije zaustavio. Smanjili smo tada nakladu, ali smo ipak izašli. Na pola puta do troznamenkastog broja donosimo vam odličnu reportažu s Rastoka Traila, a zatim i priču kako to izgleda kad na super teškoj utrci stigneš do trećeg mjesta, a onda te prevaranti prevare i ostaneš bez postolja. Na kraju ipak, unatoč svemu ostaneš pozitivan.

Siniša Mareković primio se teme slušanja glazbe tijekom treninga. Ne, nije filozofirao treba li slušati Maju Šuput i Severinu ili Rolling Stonese i Metallicu, nego je pisao o slušalicama, kako i zašto trčati s njima i kako spriječiti da klize iz uha. U svakom slučaju informativan i zabavan članak.

Kad su u pitanju treneri, Maroje Ćuk je pripremio naramak odličnih savjeta o trčanju uz stepenice, dok je Asja Petersen odabrala temu priprema za trčanje i zagrijavanja te sve na zanimljiv i koncizan način povezala s prevencijom ozljeda.

Tech novosti, utrke, najave, nutricionizam, tradicionalni recept te najava izlaska novog zanimljivog magazina čija je generalna tema lifestyle, no dobrim dijelom bavit će se rekreacijom i zdravim životom, tek su dio onoga  što vas očekuje u rujanskom, slavljeničkom broju Trčanja. Na žalost, vremena su takva da proslave 50. broja jednostavno ne može biti, no za stoti broj ćemo se svakako potruditi pripremiti neku dobru zabavu.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top