Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 44 – Ožujak 2020.

Broj 44 – Ožujak 2020.

Prvi proljetni broj magazina Trčanje posvećen je trećem izdanju naše utrke Zagrebački proljetni cener. Pripremili smo puno toga dobroga – od nagrada i zabave do staza za odrasle i djecu te se nadamo da ćemo već u travnju moći objaviti vaše prve dojmove o utrci čiji je zaštitni znak preslatki medo, a krilatica Buđenje iz zimskog sna.

No dok se to ne dogodi imate priliku pročitati kako nam je bilo trčati štafetu na Splitskom maratonu, što Siniša Mareković misli o Korona virusu i kako bi on mogao utjecati na naše treninge i utrke, Anteja Vidić pripremila je odličan članak na temu vježbanja i rekreacije s djecom, a tu je i svjedočanstvo kako se na traci za trčanje pripremiti za polumaraton.

U našoj tradicionalnoj rubrici u kojoj predstavljamo regionalne trkačke blogere red je stigao na odličnu i vrlo zanimljivu Selmu Brčić, pripremili smo i kratke najave Medvednica Traila, Ilok polumaratona i ove godine sigurno rasprodanog Plava Laguna 5150 triatlona koji će se održati u Poreču.

Za kraj naglasimo i da je Darko Mršnik pripremio super zanimljiv tekst na temu proljetne prehrane što uključuje namirnice, pripremu, serviranje… Tu je i priča o važnosti i hranjivosti meda koji uz dodatke guarane i acerola tvori svima nama itekako poznati Energypip gel.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top