Magazin Trčanje
VijestiPerskindol Active: Učinkovitost iz prirode

Perskindol Active: Učinkovitost iz prirode

Ne morate trčati maraton ili voziti Tour de France da bi iskusili bol u mišićima, tetivama ili zglobovima koji se povremeno javljaju a kada se jave nudi nam se farmakološka terapija koja osim učinkovitosti ima i niz nuspojava o kojima se u zadnje vrijeme sve više govori.

Koje su nam onda mogućnosti ako si želimo na prirodan način pomoći..?

Perskindol je švicarski proizvod s dugom tradicijom proizvodnje proizvoda za lokalnu terapiju bolnih mišića i zglobova. Mogu ga koristiti odrasli i djeca već od pete godine života, a najčešće ga koriste sportaši i rekreativci kada žele na siguran način ukloniti bol i napetost u mišićima i zglobovima te ubrzati oporavak nakon sportskih ozljeda.

Zbog posebnosti u svom sastavu Perskindol se lako utrljava i brzo upija bez ostavljanja masnog sloja na koži što ga čini primjenjivim u svim okolnostima i prilikama.

U Hrvatskoj postoje dvije Active linije, Classic i Cool u obliku gel i spreja.

Perskindol Active Cool gel razvijen je kao učinkovita krioterapija za sportske ozljede. Gel sadrži levomentol, dobiven je iz ulja metvice, hladi kožu, ublažava bol i pomaže u smanjenju oteklina u slučajevima tupih ozljeda poput uganuća, istegnuća, iščašenja ili puknuća mišića. Zanimljivo je da sadrži čak 7 posto mentola, što ga čini ‘najhladnijim’ gelom na tržištu pružajući dugotrajni osjećaj intenzivnog hlađenja i analgezije.

Perskindol Active Classic gel sadrži mentol i sedam posebno odabranih eteričnih ulja od kojih dominiraju eterično ulje borovih iglica, zimzelena i ružmarina koji uz lokalnu analgeziju djeluju i kao blagi iritansi te uzrokuju širenje krvnih žila i poboljšavaju cirkulaciju krvi u dubljim dijelovima mišića, a time omogućavaju brži oporavak. Eterična ulja limuna, lavande i slatke naranče pogodna su za masažu jer pomažu u smanjenju napetosti mišića a svojim osebujnim mirisom djeluju umirujuće i opuštajuće. Najčešće se koristi prije i nakon treninga i kod kroničnih ozljeda. Perskindol Active Classic dolazi i u obliku spreja koji je ideaIan na poslu i u uredu za opuštanje napetosti u ramenima, vratu, nogama, rukama i leđima te kao pomoć u smirivanju i ublažavanju napetih mišića.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top