Magazin Trčanje
VijestiNaporan trening + upala mišića?

Naporan trening + upala mišića?

Aktivan si, trčiš, plivaš, bicikliraš, igraš nogomet, planinariš, plešeš,  puno hodaš ili samo dugo sjediš? Perskindol može biti tvoj prijatelj u svim aktivnostima.

Dolazi iz švicarske obitelji proizvoda sa dugom tradicijom. U Hrvatskoj su dostupni Perskindol Active Gel i Sprej, te  Perskindol Cool Gel. Prirodnog su sastava, na bazi mentola i posebno odabranih eteričnih ulja. Koriste se prije i nakon sportske/fizičke aktivnosti zbog jedinstvenog dvostrukog učinka hlađenje + grijanje.

PERSKINDOL ACTIVE GEL sadrži mentol i sedam posebno odabranih eteričnih ulja od kojih dominiraju eterično ulje borovih iglica, zimzelena i ružmarina, a u manjoj koncentraciji tu su još i eterična ulja limuna, naranče, bergamota i lavande. Takva specifična kombinacija omogućuje dvostruko djelovanje Perskindol Active gela, prvo hlađenje za koje je zaslužan mentol, a zatim nastupa ugodan osjećaj topline koji uz specifičan miris djeluje umirujuće i opuštajuće.

KADA GA KORISTITI?

Prije aktivnosti: Pruža ugodan osjećaj zagrijavanja i omogućiti će bolju pripremu vašeg tijela za izlaganje bilo kakvoj aktivnosti.

Nakon aktivnosti: Masiranje Perskindol gela daje ugodan osjećaj hlađenja i opuštanja, kako bi se tijelo brže oporavilo od aktivnog kretanja.

PERSKINDOL COOL GEL za razliku od Active Gela, sadrži čak 7% mentola što ga čini najhladnijim gelom na tržištu koji pruža dugotrajan osjećaj hlađenja.

Preporuča se koristiti u akutnim stanjima nakon sportske/fizičke aktivnosti gdje je prisutna bol u mišićima i osjećaj nelagode uslijed uganuća, iščašenja, ruptura, te u situacijama kada je potrebno intenzivno hlađenje koje dugo traje.

Perskindol proizvodi nanose se prema potrebi, nekoliko puta dnevno na željeno područje. Može se upotrebljavati u kontinuitetu, bez ograničenja u dužini primjene, namijenjen je odraslima i djeci starijoj od 4 godine.

Namijenjeni su za vanjsku  primjenu na leđa, vrat, ramena, ruke, laktove, šake, noge, koljena, stopala.

Ugodnog je mirisa, te ne masti kožu, ruke niti odjeću. Namijenjen je odraslima i djeci starijoj od 4 godine.

Oba proizvoda dostupna su u svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top