topics for psychology research papers social research paper problem solving and decision making skills examples homework projects
Magazin Trčanje
VijestiLijep Omega dan na zagrebačkom Bundeku

Lijep Omega dan na zagrebačkom Bundeku

Omega škola trčanja održala je tijekom subotnjeg prijepodneva promociju svog rada i upisivala nove polaznike. Unatoč sivom zagrebačkom jutru na Bundeku se skupilo dosta ljudi željnih rekreacije i zdravog života, a osim Drage Paripovića i Darka Kroga, trenera u Omegi, u promociji trčanja pridružili su se i partneri Omega škole trčanja – Natural Wealth, HiPP, Saucony Hrvatska i organizatori Zagrebačkog maratona čije je 26. izdanje na rasporedu početkom listopada.

‘Naša škola je namijenjena ljudima čija je prva misao vezana uz trčanje – rekreacija. Mi ne pripremamo naše polaznike za trčanje polumaratona ili maratona, nemamo treninge koji traju po nekoliko sati, nego uz vrlo kvalitetan trenerski tim nastojimo svojim polaznicima pokazati kako trčanje može biti užitak i kako su ciljevi, kad su realni, itekako dostižni’, kazao je tijekom promocije Marko Schulhauser, voditelj Omega škole trčanja i naglasio da je upravo rekreativno trčanje prvi pravi korak u rješavanju problema pretilosti i manjka životne energije:

‘Svjedoci smo da pretilost u Hrvatskoj uzima sve više maha. To je rezultat manjka slobodnog vremena, ali i nebrige za svoje zdravlje. Zato upućujemo poziv svima da se pokrenu, da pronađu i vremena i motivaciju te krenu s prvim trkačkim koracima. Vrlo brzo će im biti žao što nisu krenuli i ranije. Trčanje stvara onu pozitivnu ovisnost zbog koje nećete htjeti propustiti nijedna trening, bez obzira pada li vani kiša, jesu li temperature puno ispod ništice ili su pasje vrućine’.

Upisi u Omega školu trčanja su u tijeku, treninzi su na tri zagrebačke lokacije – na Jarunu i Savskom nasipu te u Maksimiru, a novi event sličnog sadržaja najavljen je za proljeće 2018. godine.

Neven Miladin

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top