Magazin Trčanje
Škola trčanjaUpiši se u početnu ili naprednu grupu Omega škole trčanja

Upiši se u početnu ili naprednu grupu Omega škole trčanja

Klikni na fotku za prijavu u OMEGA školu trčanja

OMEGA škola trčanja nastavlja s upisima rekreativaca u početni i napredni program treninga. Za razliku od ostalih škola trčanja u Zagrebu, OMEGA ne priprema svoje polaznike za polumaraton, nego im pomaže dostići određenu razinu kondicije, ovisno o individualnim željama i mogućnostima, nakon nekog vremena dovoljnu za trčanje 5 ili 10 kilometara u određenom tempu. Takvim pristupom treninzima želimo omogućiti i ljudima koje ne zanimaju utrke da se rekreiraju i održavaju svoju formu.

S obzirom na to, plan treninga OMEGA škole trčanja zapravo je svojevrsni antistresni program koji pomaže da se rekreativci opuste nakon napornog radnog dana, a istodobno može biti i priprema za sudjelovanje u utrkama.

Lokacije i termini treninga

Treninzi se održavaju tri puta tjedno na tri rekreativcima dobro poznate lokacije – Jarunu i Savskom nasipu te u Maksimiru. Termini početka treninga su sljedeći:

 • Jarun – ponedjeljak, srijeda i petak u 18 sati
 • Savski nasip –  utorak i četvrtak u 18 sati, subota u 9 sati
 • Maksimir – utorak i četvrtak u 18 sati, subota u 9 sati

S obzirom na to da su program OMEGA škole trčanja kao odličan za svoje zaposlenike prepoznale brojne domaće tvrtke, tako smo omogućili da polaznici mogu kombinirati dane i lokacije treninga ovisno o svojim potrebama i mogućnostima. Primjerice, moguće je dogovoriti s trenerima dolazak ponedjeljkom i srijedom na Jarun, a subotom na Savski nasip ili u Maksimir. Takav pristup treninzima omogućava da odmah nakon posla, prije odlaska kući, odradite trening najbliži svom radnom mjestu i dolazak na drugu lokaciju subotom izravno iz svog doma.

Trenerski tim

OMEGA škola trčanja okupila je odličan i vrlo iskusan tim trenera čiji savjeti su u pravilu jako vrijedni rekreativcima. Uz to su i odlični motivatori. Stručna suradnica škole je Marija Vrajić, aktualna hrvatska rekorderka na 100 kilometara i sudionica olimpijskom maratona (Rio 2016).

 • Drago Paripović – Aktualni hrvatski rekorder u polumaratonu i maratonu, osoba nevjerojatne strpljivosti i još većeg trkačkog iskustva. Vodi treninge u Maksimiru.
 • Zoran Jozić – Najmlađi član muškog dijela tima, no čovjek koji ima najviše iskustva u radu s rekreativcima. Osobni je trener nekih od najpoznatijih hrvatskih poslovnih ljudi. Vodi treninge na Savskom nasipu.
 • Darko Krog – Nekad vrsni dugoprugaš, danas atletski sudac, veliki motivator čiji polaznici ni ne pomišljaju na odustajanje od treninga ili trčanja dionica. Vodi treninge na Jarunu.
 • S nama je još nekoliko studenata i diplomanata Kineziološkog fakulteta koji uz nadzor starijih i iskusnijih trenera vode početničke grupe na sve tri lokacije.

Cijena

Mjesečni iznos koji treba izdvojiti za treniranje u OMEGA školi trčanja je 130 kuna i plaća se na početku svakog mjeseca. Tvrtka Europa Media Marketing koja vodi školu trčanja, svakom polazniku izrađuje račun (fakturu) temeljem koje se članarina može Netbankingom ili izravno u banci uplatiti na račun tvrtke. Računi se šalju e-mailom ili, ako je tako dogovoreno, dostavljaju isprintani polaznicima na trening.

Dodatne pogodnosti

Svaki polaznik na jednom od prvih treninga dobiva poklon paket u kojem se, među ostalim, nalaze se i darovi naših sponzora. Ne manje važno je i da nastojimo motivirati polaznike da budu što redovitiji na treninzima, pa za njih pripremamo povremene nagradne igre, a pobjednicima osiguravamo vrlo vrijedne nagrade poput trkačkih tenisica i/ili kompletne odjeće za određeno doba godine.

Kontakt

OMEGA škola trčanja

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik, 4. kat)

Marko Schulhauser 099/8763347, 01/4666083

skola.omega@gmail.com

Prijava u OMEGA školu trčanja —> Klikni OVDJE!

2 komentara

 • Pingback:

  Lijep Omega dan na zagrebačkom Bundeku | Magazin Trčanje

  Odgovori
 • Pingback:

  Anda Tomaš i Ante Živković najbrži na subotnjoj BeActive utrci | Magazin Trčanje

  Odgovori

leave a reply

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

eu.media.marketing@gmail.com

Impresum

Nakladnik:
Europa Media Marketing
Glavni urednik:
Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top