Magazin Trčanje
UtrkeZa 10-tak dana starta nova sezona Samoborske zimske trail lige

Za 10-tak dana starta nova sezona Samoborske zimske trail lige

Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor i ove godine organizator je zimske trail lige koja se održava u bajkovitom okružju Samoborskog gorja. Natjecatelje očekuju dvije lijepe, tehnički zahtjevne i potpuno nove staze – duga na 15n5 km i kratka na 7,7 km te rekreativna staza duga 3,6 km za rekreativce i nordijsko hodanje.

Prvo kolo održava se u subotu, 16. studenog, a kroz 13 kola liga će trajati do 15. veljače kad se održava već tradicionalno Fašničko kolo (tko preživi, pričat će). Liga će se održavati svake subote u 10 sati, a start i cilj je ispred Lovačke kuće na Poljanicama.

Nakon istrčane utrke okrjepa je spremna u ugodnom ambijentu Lovačke kuće, a uz domaće specijalitete po posebnim ‘sportskim’ cijenama, očekuje vas i niz iznenađenja, između ostalih i zabavna tombola na svakom kolu.

Prijave su moguće putem Stotinke, a sve informacije dostupne su na webu organizatora i Facebooku.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top