Magazin Trčanje
UtrkeSubotu rezervirajte za tradicionalnu Večernjakovu humanitarku u Samoboru

Subotu rezervirajte za tradicionalnu Večernjakovu humanitarku u Samoboru

Proljeće je odlično vrijeme za nove početke, nove prilike i izazove. Stoga se okušajte se u proljetnom samoborskom izazovu, u humanitarno-rekreativnoj utrci za djecu i odrasle. U organizaciji Večernjeg lista, i ove ćete godine, 17. ožujka, doživjeti nezaboravan dan u spoju zabave i rekreacije te pomoći Slatkim Samoborcima – Udruzi za podršku djeci i roditeljima djece s dijabetesom Samobora i okolice. Humanitarno-rekreativni spektakl počinje u 10 sati dječjim utrkama za djecu vrtićke dobi na 200 metara, za one od 7 do 10 godina na 500 metara i za 11 do 14 godina na 700 metara.

Na dječje utrke mogu se prijaviti sva djeca iz vrtića i osnovnih škola koja to žele. Nije se potrebno unaprijed prijaviti, a za sudjelovanje na dječjim utrkama ne plaća se kotizacija. Start je i cilj svih utrka u Centru za mlade Bunker, na području bivše samoborske vojarne.

Odrasli će trčati 5000 metara. Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji, a svi trče na vlastitu odgovornost. Utrka je humanitarnog karaktera, ali će iznos startnine, u skladu sa svojim mogućnostima, trkači sami odrediti. Sav prilog od prikupljene startnine donirat će se Udruzi za podršku djeci i roditeljima djece s dijabetesom Samobora i okolice – Slatki Samoborci. Prijave su već otvorene, a moći će se prijaviti i na dan utrke, od 9 sati.

Kroz događaj će nas voditi naša poznata fitness-trenerica i voditeljica Renata Sopek. Očekuje vas bogati program za cijelu obitelj. Dan 17. ožujka najbolji je termin da rekreativno i humano proslavimo dolazak proljeća.

Prijave za utrku su na webu Stotinka.hr.

Program:

  • 9:00 – 10:00 Prijave za dječje utrke i Utrku građana te podizanje startnih brojeva
  • 10:00 Dječja utrka Trčimo za Slatke Samoborce– 200 metara
  • 10:10 Dječja utrka Trčimo za Slatke Samoborce– 500 metara
  • 10:20 Dječja utrka Trčimo za Slatke Samoborce– 700 metara
  • 10:30 Proglašenje pobjednika dječjih utrka
  • 10:30 Trening zagrijavanja trkača
  • 11:00 Start utrke 5 km
  • 12:00 Proglašenje pobjednika utrke (5 km)

Foto PR/Vecernji list
Jurica Galoić/Pixsell

PREPORUKA  Humanitarne utrke za djecu reumatičare

leave a reply

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

eu.media.marketing@gmail.com

Impresum

Nakladnik:
Europa Media Marketing
Glavni urednik:
Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top