Magazin Trčanje
UtrkeTrčimo na Bundeku za obitelj Arbutinu stradalu u potresu

Trčimo na Bundeku za obitelj Arbutinu stradalu u potresu

Supruga našeg nedavno preminulog ultramaratonca, 100-postotnog invalida Tade Opačka, nastavlja njegov humanitarni put. U želji da se očuva sjećanje na preminulog supruga i istodobno pomogne obitelji Arbutina čija je imovina stradala u nedavnom potresu koji je pogodio Banovinu, Monika Opačak priprema humanitarnu utrku na 4,2 i 12,6 kilometara. Utrka će se održati 25. travnja na zagrebačkom Bundeku.

‘Kako je Tade uvijek činio dobro kroz sve svoje poznate ultramaratone, prikupljao novce za operacije, transplantacije, bolničke uređaje, za potrebite.., i nama je želja da nastavimo s humanitarnim radom. Zato sam odlučila organizirati humanitarnu utrku u sjećanje na mog pokojnog supruga, a istodobno pomoći obitelji Arbutina, stradaloj u potresu – imaju četvero djece, od kojih je jedno invalid’, kazala je Monika Opačak najavljujući utrku i dodala:

‘Prijave su otvorene do 10. travnja, a samo prvih 100 uplaćenih prijava na utrci građana (4,2 km) i prvih 100 uplaćenih prijava na glavnoj utrci (12,6 km) dobivaju finišersku medalju i startni paket iznenađenja. Ostale pozivamo da se odazovu u što većem broju ili da ako imaju mogućnosti, a ne žele sudjelovati na utrci, uplate sredstva’.

Osim dvije utrke za odrasle, trčat će se i dječje utrke i to po kategorijama 3 do 6 godina (100 metara), 7 do 10 godina (300 metara) i 11 do 14 godina (600 metara).

Prijave su na webu stotinka.hr, a dodatne informacije mogu se pronaći na webu Udruge Tade Opačak.

 

 

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Lana Bunjevac, Marijana Markelić

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top