Magazin Trčanje
UtrkeVelika srca su istrčala 5.524 kruga!

Velika srca su istrčala 5.524 kruga!

Samoborci su opet trčali za one kojima najviše treba. Na humanitarnoj sportskoj akciji održanoj u bivšoj vojarni u nedjelju, 2. prosinca sudjelovalo je 524 sudionika, uz 30-tak volontera, od kojih su neki sportaši, a neki građani željni pomoći. Ukupno su istrčana 5.524 kruga čime je prikupljeno najviše sredstava do sada.

Donacijama sudionika prikupljeno je 16.885 kuna te 7.000 kuna u poklon bonu kontrolora letenja, koji će još i kupiti božićne darove za svih 30 štićenika i tako udvostručiti iznos prikupljen na samoj manifestaciji.

Akciju je petu godinu za redom organizirao Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć djeci, štićenicima Udruge Nova budućnost.

Svi sudionici, redom ljudi velikog srca, trčali su (ili odšetali) krugove dužine 720 metara i time podržali akciju svojim doprinosom. Naime, svaki je od sudionika akcije Velika srca trče sudjelovao svojim prilogom, ali su i svakim istrčanim krugom dodatno doprinijeli povećanju iznosa koji osiguravaju Hrvatska udruga kontrolora letenja i Hrvatski strukovni sindikat kontrolora letenja, kroz poklon bonove i darove.

Prije starta, ali i za vrijeme trčanja, sudionike je, a posebno djecu, bodrio i sveti Nikola.

Iako je ova akcija humanitarnog, a ne natjecateljskog karaktera, izdvojimo one koji su istrčali najveći broj krugova. To su Matko Reder s 60 krugova te Goran Herceg i Martin Rešetar s 52 kruga. Kod dama je za izdvojiti Irenu Čorko Meštrović s istrčana 44 kruga.

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Lana Bunjevac, Marijana Markelić

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top