Magazin Trčanje
UtrkeVelika srca trče 2017: Četiri sata trčanja za pomoć klincima

Velika srca trče 2017: Četiri sata trčanja za pomoć klincima

Pod pokroviteljstvom udruge Nova budućnost, 3. prosinca u 10 sati održat će se humanitarna trkačka manifestacija kojoj je osnovni cilj, kroz promociju trčanja u gradu Samoboru, prikupiti što više novca za pomoć njihovim štićenicima.

Prijave za sudjelovanje u utrci otvorene su na portalu Stotinka.hr, ali će se moći odraditi i sat vremena uoči starta. Kraj manifestacije je planiran za 14 sati. U četiri sata trčanja zbrajat će se krugovi svih sudionika. Svojim istrčanim krugom i sudjelovanjem ćete pružiti pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

‘Ideja o takvoj vrsti pomoći potekla je od članova Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor i Škole trčanja Samobor koji su preuzeli tehničku organizaciju humanitarne akcije dok će sponzori pružiti potporu doniranjem novca za određenu količinu pretrčanih krugova, odnosno kilometara. Svaki od sudionika akcije Velika srca trče svojim će prilogom, bez obzira na iznos, osigurati nastup u utrci, a istrčanim krugom dodatno će doprinijeti povećanju iznosa koji će donatori uplatiti na žiro-račun Udruge Nova budućnost’, kazali su nam organizatori utrke i dodali:

‘Pozivamo sve sportaše, zaljubljenike u trčanje i sve ljude velika srca da nam se pridruže u š̌to većem broju. Pozivamo i sve sportske klubove, udruge i društva koji kao ekipa žele nastupiti u nizanju krugova da dođu pred Centar za mlade Bunker u bivšoj vojarni i sudjeluju u našoj akciji. Što nas je više, bit će više kilometara I skupit ćemo više novaca za dječicu’.

Svima onima koji nemaju dovoljno samopouzdanja ili ga imaju previše, članovi Škole trčanja Samobor pomoći će da istrče ovaj humanitarni krug u svom idealnom ritmu. Krug je dužine oko 1 km, a starta od Bunkera, u smjeru jugoistoka, u krug, po vojarni i opet pored Bunkera, gdje će cijelo vrijeme trajanja humanitarnog maratona biti moguća upotreba toaleta ili kupovina osvježavajućih napitaka. Naravno, i organizatori će osigurati okrijepe.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top