mla citation in essay example business assignment help long term planning in business poem essay
Magazin Trčanje
UtrkeSredinom studenoga starta Samoborska zimska trail liga

Sredinom studenoga starta Samoborska zimska trail liga

Za samo 20-tak dana starta nova sezona Samoborske zimske trail lige. Staze su iskušane, iste kao i prošle godine, start i cilj na Poljanicama, a organizatori Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor, jamče odličnu i motivirajuću atmosferu. Podizanje startnih brojeva i prijave završavaju 15 minuta prije starta, koji će u svakom kolu biti označen točno u 10 sati.

Startnina za svako kolo iznosi simboličnih 20 kuna, a za konačni plasman potrebno je minimalno 50 posto istrčanih kola plus jedna utrka. Svako istrčano kolo lige iznad minimuma nagrađuje se sa 5 bodova. Dakako, kao i proteklih godina dopušteno je hodanje i planinarenje, baš kao i uporaba nordic walking štapova. Prijave se mogu odraditi preko portala Stotinka.hr.

Nakon završnog, 12. kola, uz prigodni domjenak, bit će organizirana podjela nagrada najboljima i to za prvo troje natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji na dugoj, kratkoj i rekreativnoj stazi.

Termini su sljedeći:

 1. kolo – 18. studenoga
 2. kolo – 25. studenoga
 3. kolo – 9 prosinca
 4. kolo – 16. prosinca
 5. kolo – 23. prosinca
 6. kolo – 30. prosinca
 7. kolo – 6. siječnja
 8. kolo – 13. siječnja
 9. kolo – 20. siječnja
 10. kolo – 27. siječnja
 11. kolo – 3. veljače
 12. kolo – 10. veljače

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top