Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 36 – srpanj 2019.

Broj 36 – srpanj 2019.

Dugo toplo ljeto je pred nama i svakako se nadamo da ste od onih koji radije trče u cik zore ili kasnu večer, nego da radite pauzu od trčanja do jeseni. Naravno, pazite se visokih temperatura bez obzira kad i gdje trčali, ljetne vrućine katkad ne praštaju nesmotrenost. Upravo je to jedna od najvažnijih tema srpanjskog broja magazina Trčanje. Osvrt je to na tragični događaj na Velebit Ultra Trailu koji je ove godine uzeo još jednu žrtvu. Nije prva, sigurno nije ni zadnja, no postoje načini da se zaštitimo, donekle i osiguramo od neželjenih posljedica na stazi.

Nekako u sjeni smrti Hrvoja Lovrića ostaju drugi članci iz srpanjskog broja. Siniša Mareković priuštio si je dugo željeni put u Tromso, na Midnight Sun Marathon i, naravno, napisao super tekst na temu trčanja po danu, ali u vrijeme kad je kod nas uobičajeno mrkla noć.

Gita Erram nova je gošća u magazinu koja je pripremila tekst na engleskom jeziku vezan uz njezin nastup na ovogodišnjoj utrci 100 milja Istre. Reportažni dio magazina nadalje je vezan uz blogericu iz susjedne BiH – Sanju Kavaz koja žari i pali internetom sa svojim blogom Trčim jer štrčim. Ne manje važno je naglasiti da je Sanja i direktorica najveće Trail utrke u BiH – Jahorina Ultra Traila.

Martina Mičić Luštica je autorica nagrađenog teksta naše godišnje nagradnjača u kojoj svaki mjesec autoru najboljeg članka na temu trčanja darujemo tenisice Saucony, a Miroslav Vida napisao je svoj doživljaj treninga i natjecanja u Omega školi trčanja.

U novom broju predstavljamo jednu od najbolje organiziranih i najveselijih utrka u Hrvatskoj – Novska Run koji je na rasporedu 17. kolovoza te super atraktivni Škojatlon koji će se plivati/trčati 7. rujna u Pakoštanima.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top