how many pages is my essay thesis editing service research paper about study habits hardest math problem ever solved persuasive essay on bullying in schools how to write pound symbol
Magazin Trčanje
UtrkeTrčite, plivajte i vozite bicikl na Plava Laguna 5150 triatlonu u Poreču!

Trčite, plivajte i vozite bicikl na Plava Laguna 5150 triatlonu u Poreču!

U Poreču će se 5. svibnja ove godine održati najveći triatlon u Hrvatskoj – Plava Laguna triatlon 5150 Poreč. Taj jedinstveni sportski događaj održat će se u Zelena Resortu koji nudi kvalitetan smještaj i sve dodatne pogodnosti na jednom mjestu. Staza je ravna, na niskoj nadmorskoj razini, atraktivna i pristupačna, optimalna za natjecatelje s ciljem postavljanja osobnog rekorda. Sudionici će plivati u kristalno čistom Jadranu, u zaštićenoj uvali, a trčati i biciklirati kroz pitomi mediteranski krajolik.

Najuspješniji natjecatelji imat će priliku osvojiti kvalifikacijska mjesta za utrku Ironman Austria – Kärnten Klagenfurt.

Grad Poreč jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj i oduzima dah svojom ljepotom i bogatom poviješću. Za avanturiste željne boravka na otvorenom ovaj dio Istre idealna je destinacija koja nudi prekrasnu obalu i more samo nekoliko minuta od fascinantne unutrašnjosti s mnoštvom mogućnosti za trčanje, plivanje, planinarenje i biciklizam.

Prijave za nastup na prestižnom Plava Laguna triatlon 5150 Poreč, Hrvatska pronađite OVDJE.

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top