Magazin Trčanje
UtrkeTrčite, plivajte i vozite bicikl na Plava Laguna 5150 triatlonu u Poreču!

Trčite, plivajte i vozite bicikl na Plava Laguna 5150 triatlonu u Poreču!

U Poreču će se 5. svibnja ove godine održati najveći triatlon u Hrvatskoj – Plava Laguna triatlon 5150 Poreč. Taj jedinstveni sportski događaj održat će se u Zelena Resortu koji nudi kvalitetan smještaj i sve dodatne pogodnosti na jednom mjestu. Staza je ravna, na niskoj nadmorskoj razini, atraktivna i pristupačna, optimalna za natjecatelje s ciljem postavljanja osobnog rekorda. Sudionici će plivati u kristalno čistom Jadranu, u zaštićenoj uvali, a trčati i biciklirati kroz pitomi mediteranski krajolik.

Najuspješniji natjecatelji imat će priliku osvojiti kvalifikacijska mjesta za utrku Ironman Austria – Kärnten Klagenfurt.

Grad Poreč jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj i oduzima dah svojom ljepotom i bogatom poviješću. Za avanturiste željne boravka na otvorenom ovaj dio Istre idealna je destinacija koja nudi prekrasnu obalu i more samo nekoliko minuta od fascinantne unutrašnjosti s mnoštvom mogućnosti za trčanje, plivanje, planinarenje i biciklizam.

Prijave za nastup na prestižnom Plava Laguna triatlon 5150 Poreč, Hrvatska pronađite OVDJE.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top