Magazin Trčanje
VijestiGarmin predstavio Tacx NEO 3M: moćan i pametan trenažer za treniranje u zatvorenom s višesmjernim kretanjem

Garmin predstavio Tacx NEO 3M: moćan i pametan trenažer za treniranje u zatvorenom s višesmjernim kretanjem

Novi trenažer s izravnim pogonom kombinira ugrađeno kretanje s ekskluzivnom Tacx tehnologijom koja pruža biciklistima najrealističniju vožnju u zatvorenom do sada

Garmin predstavlja Tacx NEO 3M, svoj najprecizniji i najsnažniji trenažer s izravnim pogonom i višesmjernim kretanjem za podizanje vožnje na višu razinu. Najnoviji pametni trenažer za zatvorene prostore dodaje integrirane pokretne ploče kako bi biciklisti uživali u udobnijoj i realističnijoj vožnji. Tacx NEO 3M također se oslanja na svoj inovativni elektromagnetski sustav kočenja motora kako bi isporučio virtualni zamašnjak koji biciklistima omogućuje da iskuse osjećaj vožnje na različitim vrstama cesta, pa čak i nizbrdo. Osim toga, besprijekorno se integrira s aplikacijom Tacx Training tako da biciklisti mogu dovršiti planove treninga sinkronizirane iz svog Garmin Connect kalendara, sudjelovati u virtualnim grupnim vožnjama, sudjelovati u trenažnim vožnjama s WorldTour profesionalcima i doživjeti impresivne videozapise s nekih od najljepših ruta i mjesta diljem svijeta.

Podignite svoj trening u zatvorenom na višu razinu

Tacx NEO 3M pruža dosad najrealističniju vožnju u zatvorenom prostoru uz naprednu obuku i metriku performansi, uključujući:

  • Kretanje u više smjerova: ugrađene ploče za kretanje nadopunjuju prirodnu fleksiju trenažera dodajući kretanje naprijed-natrag, omogućujući biciklistima da voze u prirodnijem položaju kako bi trenirali učinkovitije. Ploče se čak mogu uključivati i isključivati po želji.
  • Pravi osjećaj ceste: Virtualni zamašnjak simulira osjećaj vožnje na različitim vrstama cesta – poput šljunka – kako bi pomogao biciklistima da treniraju na različitim terenima.
  • Integracija aplikacije: uz integraciju s aplikacijom Tacx Training, povežite se s drugim popularnim platformama za obuku i virtualnu vožnju, kao što su TrainerRoad i Zwift, a zatim automatski prenesite podatke o vožnji u aplikaciju Garmin Connect.
  • Simulirani nagibi: Srušite najteže uspone vježbajući na realno simuliranim nagibima do 25% nagiba i doživite i simulaciju spuštanja.
  • Preciznost snage: Mjerenja performansi uključujući snagu, brzinu i kadencu točna su unutar 1% u širem rasponu izlazne snage kako bi se zadovoljili zahtjevi biciklista svih razina.
  • Spreman za sprint: Ostvarite maksimalnu stabilnost, čak i tijekom eksplozivnih sprinteva—do 2200 W.
  • Dinamička inercija: Održavajte osjećaj kretanja prema naprijed na temelju težine, brzine i nagiba biciklista.
  • ERG način rada: Ciljane snage se automatski prilagođavaju tijekom vježbanja u ovom načinu rada.
  • Izuzetan dizajn: Magneti smanjuju vibracije, čineći trenažer izuzetno tihim dok ugrađeni LED indikator mijenja boje kako bi pokazao koliko jako biciklist gura pedale. Biciklisti također mogu voziti bez uključivanja trenažera, a nova integrirana ručka olakšava transport.

Dobijte više od svoje vožnje uz aplikaciju Tacx Training

Koristite aplikaciju Tacx Training na kompatibilnom pametnom telefonu ili tabletu za: dovršavanje plana vježbanja iz aplikacije Garmin Connect; pristupite visokokvalitetnim videozapisima za obuku iz cijelog svijeta; sudjelujte u trenažnim vožnjama uz WorldTour profesionalne timove; povežite se, trenirajte i vozite se s prijateljima diljem svijeta uz GroupRide; i dovršite izazove kako biste osvojili bedževe u Garmin Connectu. Biciklisti mogu iskoristiti besplatnu tromjesečnu premium pretplatu na aplikaciju Tacx Training uz kupnju NEO 3M.

Tacx NEO 3M spreman je za vožnju s novom predinstaliranom kasetom s 11 brzina, besprijekornim postupkom uključivanja u aplikaciju putem aplikacije Tacx Training i bez potrebe za kalibracijom. Biciklisti također mogu koristiti novi adapter (prodaje se zasebno) kako bi dobili jaču, stabilniju vezu za virtualne utrke putem Ethernet ili Wi-Fi tehnologije. Sada dostupan, Tacx NEO 3M ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 1.999,99 €.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top