how to use quotes in an essay high school business lesson plans research papers on database security common application essay 2015 real estate development company business plan
Magazin Trčanje
Vijesti5 tehno dodataka za trkače

5 tehno dodataka za trkače

Iz Las Vegasa Bojan Mušćet

Na najvećem sajmu potrošačke elektronike na svijetu poseban dio bio je rezerviran za sport i rekreaciju. Prošli smo paviljonima lasvegaškog Convention Centra i odabrali pet gadgeta koji će biti najzanimljiviji trkačima.

Garmin Forerunner 645

Smartfon nam više ne treba za vrijeme treninga: Garmin je predstavio Forerunner 645, GPS sat s integriranom glazbom. Sat može sadržavati do 500 pjesama ili do 4 GB glazbe. Također, mogu se prenijeti unaprijed uređene playliste s Deezera i slušati omiljene melodije povezivanjem na bežične Bluetooth slušalice. Uređaj će biti dostupan u ožujku, a cijena otprilike 450 USD.

Aftershokz Trekz Air

Trekz Air je bio jedan od zanimljivijih gadgeta na ovogodišnjem CES-u. Riječ je o slušalicama koje prenose glazbu putem kosti lica bez ubacivanja ušnih tipli u ili naušnjaka na uši eliminirajući uobičajene probleme s tradicionalnim slušalicama. Može se slušati omiljeni popis pjesama i istodobno biti svjestan svoje okoline, bez ikakve brige o tome da bi u nekom trenutku ušne tiple mogle ispasti iz srednjeg uha.

Suunto 3 Fitness

Suunto je odlučio svoj sportski dizajn prilagoditi klasičnim parametrima i u igru uvesti osobnog trenera na zglobu. Sadrži integrirane prilagodljive upute za treniranje koje mogu pomoći u poboljšanju cjelokupne sposobnosti pružanjem personaliziranih sedmodnevnih planova. Propusti li se vježba, automatski će se prilagoditi plan. Iako ne sadrži GPS, može pratiti brzinu i udaljenost trčanja s pomoću akcelerometra. Bit će dostupan u proljeće 2018. za 200 USD.

Jabra Elite Active 65t

Ove prave bežične slušalice napravljene su za trkače koji samo žele jedan set dodataka za sve u svom životu. Kreirani za aktivne korisnike, imaju akcelerometar za praćenje udaljenosti i poseban premaz koji ih čini otpornima na znoj, vodu i prašinu. Zahvaljujući četirima senzorima za uklanjanje buke i zaštitu od vjetra, trkači mogu prihvatiti pozive u pokretu i povezati se s virtualnim asistentima kao što su Siri ili Alexa. Sluške se pune nakon pet sati korištenja.

Under Armour HOVR Phantom i Sonic

Under Armour je na CES-u predstavio svoju inovativnu tehnologiju HOVR na tenisicama HOVR Phantom i HOVR Sonic. Tehnologija omogućuje bolju apsorpciju udaraca (što pomaže smanjiti negativan utjecaj na zglobove, koljena i gležnjeve). Također je dizajnirana za bolji ‘povratak energije’. Ono što je u tehnološkom smislu najvažnije kod tih tenisica je da se za dodatnih 10 USD dobiva i ugrađeni čip koji se sinkronizira s aplikacijom MapMyRun za praćenje GPS informacija, zajedno s vremenom, ritmom, trajanjem i udaljenosti. Cijena: od 110 do 140 USD od veljače.

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top