Magazin Trčanje
Vijesti9. rujna – Dan Omega škole trčanja na Bundeku

9. rujna – Dan Omega škole trčanja na Bundeku

S obzirom da su Vakula i njegova ekipa meteorologa za sutra najavili kišu i grmljavinsku oluju, event na Bundeku se odgađa za prvu iduću subotu, tj. 9. rujna. Vrijeme ostaje isto – 10 do 12 sati. Svi ste pozvani!

——————————————————–

Prve subote u rujnu (nadamo se sunčane i idealne za šetnju gradskim parkovima) Omega škola trčanja održat će malu promociju svog programa treninga na zagrebačkom Bundeku. Ojačani dragim prijateljima i partnerima nastojat ćemo dodatno podići svijest ljudi za potrebom bavljenja rekreacijom i prakticiranja zdravog života.

S nama će na Bundeku biti GRAWE Hrvatska, tvrtka čiji su zaposlenici zaslužni za super uspješni projekt PoKRENI, Saucony Hrvatska čija je svjetski poznata i kvalitetna oprema zaštitni znak naših trenera, Natural Wealth čiji bi dodaci prehrani trebali biti svakodnevni dio rutine svakog rekreativca, HiPP-ovci sa svojim zdravim Smoothijima, te organizatori Zagreb maratona koji će upravo kroz promociju 26. izdanja naše najveće utrke podsjetiti ljude da je trčanje zdravo i zabavno.

Program će trajati od 10 do 12 sati (a možda i koju minutu nakon podneva), a svi zainteresirani moći će isprobati Saucony opremu, informirati se o projektima s dobrotvornim predznakom kakve osmišljava PoKRENI ekipa, saznati štogod o povijesti i budućnosti Zagrebačkog maratona te dobiti savjete o prehrani i dodacima prehrane od stručnjaka iz Natural Wealtha.

Naravno, bit će tu i treneri iz Omega škole trčanja koji će kroz praktične vježbe klincima pokazati da trčanje zaista može biti zabavno, a odraslima ponuditi savjete kako krenuti s trčanjem i što od te vrste rekreacije mogu očekivati.

Dakle, vidimo se 2. rujna u 10 sati, kod mostića, ispred tribina na Bundeku.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top