an introduction to critical thinking and creativity assignment for the benefit of creditors california do math homework essay writing service legit
Magazin Trčanje
UtrkePrijave za samoborsku Noćnu utrku traju do 15. svibnja

Prijave za samoborsku Noćnu utrku traju do 15. svibnja

Tradicionalna, Noćna utrka grada Samobora zaživjela je u sasvim novom ruhu. Utrka koju su nekad trčali školarci danas je prava gradska utrka koja povezuje sport i ljepote Samobora. Utrku organizira Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor, na inicijativu Grada Samobora i Samoborskog športskog saveza, s ciljem revitalizacije nekad popularne utrke.

Već u prvoj godini svoga povratka na gradske ulice, Noćna utrka okupila je gotovo 500 trkača, a u ovoj godini očekuje se još veći broj sudionika. Noćna utrka grada Samobora održat će se u petak, 26. svibnja, s početkom u 19 sati, sa startom i ciljem na Trgu kralja Tomislava.

Ovogodišnja utrka posvećena je Josipu Leopoldu, osnivaču ove i brojnih drugih sportskih manifestacija u Samoboru koji nas je nedavno u 90. godini života napustio. Trče se dvije utrke, na 5 i 10 kilometara, kroz sam centar grada, uz regulaciju cestovnog prometa.

Poticaj za sudjelovanje svakako je i kvalitetna dry fit sportska majica s logom Volim Samobor koja je poznala prepoznatljiva na svim utrkama diljem Hrvatske i šire.

Sve informacije o utrci i prijavama dostupne su na www.stotinka.hr, a rok za prijave i uplate je do 15. svibnja.

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]om

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top