Magazin Trčanje
UtrkeZa mjesec dana u Splitu počinje B2Run sezona 2023.

Za mjesec dana u Splitu počinje B2Run sezona 2023.

B2Run utrka već godinama okuplja zaposlenike željne trčanja pa je važno naglasiti kako za sudjelovanje nisu potrebne stotine istrčanih kilometara već volja, želja i upornost. Ono što B2Run utrke čini drugačijima upravo je nevjerojatna mogućnost networkinga, a i već dobro poznatog teambuilding momenta za sve sudionike.

Prva utrka ovogodišnje serije je na rasporedu za nešto manje od mjesec dana i održat će se 18. svibnja u Splitu. Splitska riva će tradicionalno ugostiti stotine poslovnjaka iz Splitsko-dalmatinske županije, ali i šire.

Pravo sudjelovanja imaju svi zaposlenici velikih, malih i srednjih tvrtki te obrti i institucije, bez obzira na trkačko iskustvo, koji su prepoznali važnost zdravlja zaposlenika i promicanja zdravih navika u poslovnom okruženju.

Trči se tradicionalnih 5 kilometara, a prijave za splitsku utrku otvorene su do 28. travnja na web stranicama B2Run utrka.

Preostale tri utrke su na rasporedu 1. lipnja (Rijeka), 15. lipnja (Osijek) i 14. rujna (Zagreb). Sve utrke trče se četvrtkom, a start će biti označavan točno u 18 sati.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top