Magazin Trčanje
UtrkeRijeka trči najveću i najbržu HT B2Run utrku do sada

Rijeka trči najveću i najbržu HT B2Run utrku do sada

Nakon Splita, četvrtak 23. svibnja rezerviran je za drugo ovogodišnje izdanje poslovne utrke HT B2Run u Rijeci. Bit će ovo četvrti put da se ova najveća poslovna utrka trči u ‘gradu koji teče’. 1.422 trkača iz 109 kompanija trčat će riječko izdanje HT B2Run utrke u kojoj nema privilegiranih ni titula, a visina plaće sudionicima neće ni na startu niti na cilju donijeti nikakve povlastice. Pravu pobjedu odnijet će oni kojima u fokusu ovog sportsko – poslovnog događaja nije samo sport već prvenstveno zabava, druženje, team building i drugi aspekti važni za poslovne uspjehe.

Brojkom od ovoliko trkača Rijeka bilježi najveći rast trkača do sada u odnosu na protekle godine kad ih je trčalo 1.112, što uz ‘listu čekanja’ za sudjelovanje od nevjerojatnih gotovo 200 trkača svjedoči kako je trčanje postalo vrlo važan segment korporativne kulture kompanije na području Kvarnera i Istre. Ne zaboravimo, ipak je riječ o jednom od najvećih poslovno – sportskih izazova u Hrvatskoj i regiji koji se trči četvrtu godinu u Splitu, Rijeci, Osijeku (12. lipnja) te petu godinu u Zagrebu (3. listopada).

‘HT B2Run u ovoj godini donosi brojne zanimljivosti s ciljem da budemo još veći, da trčimo još brže za naš humanitarni cilj te da zdravlje naših trkača kao i poslovni rezultati kompanije u kojima rade i za koje trče budu još bolji. Otvorili smo priliku i za nove trkače u novim kategorijama poput obrta i udruga odnosno klubova, a odlučili smo uz sportske sposobnosti ove godine, uz kreativnost nagraditi i motivaciju. Naime, pored kategorije Najkreativnijeg tima uveli smo i priznanje za Najmotiviraniji tim koji je na cilj stigao posljednji, ali je utrku istrčao do kraja. Smatramo kako je upravo ovo priznanje za Najmotiviraniji tim ono što našu utrku razlikuje od svih drugih jer kod nas je važno sudjelovati, zabaviti se, pokrenuti se nakon dana provedenog u uredu, a ne nužno pobijediti tako da ste utrku istrčali najbrže’, izjavio je Marko Žunić, organizator utrke u Hrvatskoj i vlasnik B2Run licence.

Od ove godine svi trkači sudionici poslovne utrke B2Run sudjeluju u velikom trkačem humanitarnom izazovu – u onom gradu u kojem Garmin kao službeni Timekeeper HT B2Run utrke zabilježi najbrže prolazno vrijeme trkača Hrvatski Telekom će pokrenuti program digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva kroz besplatne edukativne radionice u gradskim knjižnicama. Split je trčao prvi i postigao prosječno vrijeme od 29 minuta i 52 sekunde.

HT B2Run staza u Rijeci duga je svega 5 kilometara, jednako kao i u drugim gradovima, a trčat će se na legendarnoj gradskoj lokaciji, na gatu Karoline Riječke. Utrka starta u 18 sati. Prije same utrke prethodi zagrijavanje za sve trkače koje predvode licencirani treneri i profesionalci, a niti ove godine nakon utrke neće izostati zabavni program uz osiguranu hranu i piće za sve sudionike.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top