Magazin Trčanje
UtrkeTri tisuće trkača osvojilo centar Zagreba

Tri tisuće trkača osvojilo centar Zagreba

Najpopularnija urbana utrka Zagrebački noćni cener 6. studenoga okupila je 3.000 trkača iz 22 zemlje svijeta, koji su osvojili ulice centra Zagreba na spektakularnom 11. izdanju utrke.

Atmosferu na nedjeljnom Zagrebačkom noćnom ceneru teško je prenijeti jer pozitivne energije bilo je na pretek. Prije samog starta trkačima se u ime gradonačelnika grada Zagreba obratio Milan Čolić, voditelj Odjela za programe sporta iz Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade te točno u 19 sati označio start.

Duž cijele staze stajali su navijači i bodrili ‘zagrebačko more’ trkača, a najglasnije je bilo u Tomićevoj gdje su Zagreb runnersi napravili još jedan nezaboravan prolaz te kod Glazbene akademije, gdje su trkače dočekali Jazz ansambl Muzičke akademije pod ravnanjem prof. Nestorovića i adidas runnersi s konfetama.

Na 11. izdanju imamo i nove rekorde staze. Najbrži trkači na Zagrebačkom noćnom ceneru bili su Marino Bloudek (00:30:11), Rok Puhar (00:31:00) i Danijel Peček (00:32:22), dok su najbrže trkačice bile Anja Fink (00:33:54), Sandra Šrut (00:36:26) te Tea Faber (00:36:39). Najbrži tim 11. izdanja bio je Atletski klub FIT Zaprešić, koji je obranio prošlogodišnju titulu u tijesnoj borbi s još 35 drugih timova.

Svi rezultate s utrke dostupni su na portalu Utrka.com.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top