Magazin Trčanje
UtrkeGrad pod Marjanom otvorio globalnu seriju B2Run utrka

Grad pod Marjanom otvorio globalnu seriju B2Run utrka

U gradu pod Marjanom održana je četvrta HT B2Run utrka na kojoj je rekordan broj trkača, njih najviše prijavljenih za splitsku poslovnu utrku do sada, na stazu od 5 km krenuo sa splitske Rive pokazavši snažan timski duh. Sve veći odaziv trkača u Splitu pokazuje nam da sve više poslodavaca prepoznaje dobrobiti koje aktivan način života ima na poboljšanje učinkovitosti zaposlenika. Kompanije koje trče na ovogodišnjoj HT B2run utrci u Splitu dolaze iz osam gradova, a kroz ovu utrku potiču druženje i bolju suradnju svojih zaposlenika.

Split je ujedno i prva B2Run utrka na kojoj se trčalo pod novim vizualnim konceptom te utrka na kojoj su uvedena nova pravila i nagrade, ali jedna stvar je ostala ista – odlična atmosfera i super zabava na visokom nivou. Nakon utrke, a prije početka zabavnog programa koji je organiziran za sve trkače, dodijeljene su u posebna B2Run priznanja na lokalnom nivou. Naime, iako primarno nema natjecateljski karakter, HT B2Run osigurao je priznanja za trkače.

Priznanje za Najkreativniji tim na splitskoj HT B2Run utrci osvojila je tvrtka Adriagate d.o.o. koji su, po mišljenju stručnog kreativnog žirija, imali najbolji motivacijski slogan koji glasi: ‘VOLIM TRČATI… KAD ME NA CILJU ČEKAJU ĆEVAPI I PIVO!’. Priznanje za NajFIT tim za mala poduzeća dobili su Špica sustavi d.o.o., za srednja poduzeća priznanje su dobili Navigare Yachting d.o.o. dok je priznanje za NajFIT veliko poduzeće dobila Optika Anda – Servus d.o.o.

Najbrža udruga/klub ove godine je Triatlon klub Split, najbrži obrt Dentalni laboratorij, najbolje malo poduzeće na ovogodišnjoj B2 run utrci je Mark 2 d.o.o.; srednje je Atos Convergence Creators d.o.o. dok je nagradu za najbrže veliko poduzeće odnijela Ericsson Nikola Tesla.

Podsjetimo, od ove godine u utrci mogu sudjelovati i zaposlenici obrta, udruga, klubova, tvrtke s jednim zaposlenim te strani državljani. Uz nagrade koje se dodjeljuju na lokalnom nivou, nakon finalne utrke u Zagrebu bit će dodijeljene I nagrade na nacionalnom nivou koje se temelje se rezultatima svih četiri utrke zajedno, i to u kategorijama: najbrži trkač i trkačica, najbrža državna institucija, najbrža IT firma, najbrži proizvođač pića, najbrži proizvođač hrane, najbrži medijski tim, najbrži MLADI LAVOVI, najmotiviraniji tim i najbolji navijački tim.

Iduća HT B2Run utrka održat će se u Rijeci 23. svibnja, Osijeku 12. lipnja dok će posljednja stanica ovogodišnje HT B2Run utrke biti u Zagrebu 3. listopada.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top