geometry online help democratic leadership essay free business statistics homework help executive summary sample for business plan work life balance review of literature why you should go to college persuasive essay
Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 22 – svibanj 2018.

Broj 22 – svibanj 2018.

Svibanj je tradicionalno mjesec Wings for Life utrke na kojoj se magazin Trčanje ove godine dijeli drugi put uzastopno. Riječ je o najbrojnijoj utrci u čijem se startnom paketu može pronaći magazin, prošle godine sudjelovalo je 8.000 trkača, a ove godine u Zadru trči 8.500. Upravo zato je dio svibanjskog broja posvećen jednoj od najpoznatijih humanitarnih utrka na svijetu. Ove godine, u suradnji s hrvatskim Red Bullom, pripremili smo priče o volonterima, trkačima, ali i onima radi čijih se zdravstvenih problema i održava utrka.

Osim Wings for Life spektakla, u novom broju objavili smo i kratak osvrt Maje Urban na 100 milja Istre, priču Marije Vrajić koja je još jednom sudjelovala na utrci od Zagreba do Čazme, Bojan Mušćet napisao je odličan članak o svom prvom maratonu koji je nedavno istrčao u Rimu, a Erik Lukšić pripremio je zanimljiv tekst o putovanju u Budimpeštu s ekipom ISTRun i sudjelovanju na tamošnjem velikom polumaratonu.

Siniša Mareković objavio je članak na temu jedne mnogima nepoznate humanitarne utrke koja je pripremljena u samo nekoliko dana i održana na zagrebačkom Savskom nasipu. Bilo je to u ono vrijeme velikih poplava u Gunji i okolici 2014. godine. Redovita suradnica magazina, instruktorica i edukatorica Fitnesa, Asja Petersen pripremila je tekst na temu djece i rekreacije, a tu je i kratki osvrt na prvi istrčani polumaraton troje rekreativaca iz Omega škole trčanja.

Dakako, ima tu još opširnijih i kraćih tema, preporuka i zabavnog štiva. Uživajte!

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top