Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 14 – rujan 2017.

Broj 14 – rujan 2017.

Četrnaesti broj magazina Trčanje uskoro stiže iz tiskare. Na 36 stranica nastojali smo skupiti što više zanimljivih tema, trkačkih svjedočanstava i najava. Tradicionalno, magazin ‘otvara’ rubrika Moja prva utrka, a članak u rujanskom broju potpisuje Vedran Frkat koji je svoju premijeru odradio na nedavnoj utrci u Novskoj. Tu su još dva odlična članka napisana iz perspektive trkača – Ja sam pobjednik!Bez jarca i magarca – čiji su autori Saša Kaurić i Tihana Kunštek dobitnici nagrada Omega škole trčanja za najbolji kolovoški članak na temu trčanja (oboje su zaslužili nove Saucony tenisice).

Siniša Mareković je u svom osebujnom i zabavnom stilu opisao kako to izgleda sudjelovati na utrci kao – organizator, dok je Erik Lukšić nedavno pohodio Finsku i otrčao slavni Helsinki street race stazom kojom je nekad davno trenirao još slavniji Paavo Nurmi.

U novom broju objavljene su i dvije priče vezane uz Istru. Prva je svojevrsna najava Pulske Xice koja će ove godine biti održana u sklopu Visualia Festivala (jedva čekamo vidjeti taj trkačko-svjetlosni show), a druga je vezana uz nagli razvoj turističkog turizma u Sjeverno-zapadnoj Istri zbog kojeg se organizira sve više utrka, a lokalne turističke zajednice i hotelski lanci s lakoćom prodaju jogging ture stranim i domaćim turistima.

Ako vas zanima što vas čeka sredinom rujna u Sarajevu i kako će izgledati medalja Sarajevskog polumaratona, onda obavezno pročitajte tekst Selme Mameledžije. Stručnjaci iz 42,2 Running Storea pripremili su članak na temu hidratacije i on je vrlo aktualan s obzirom na vrućine koje su još prisutne u Hrvatskoj i regiji, izdvajamo i intervju s Dianom Vettureli koja suorganizira skorašnji Magenta 1 B2B Run u Zagrebu. Bojan Mušćet postavio je prava pitanja i dobio zanimljive odgovore.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top