joseph gibaldi mla handbook for writers of research papers top creative writing programs in the world final research paper auto dealer business plan essay writing template how to introduce yourself in a paper
Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 8 – ožujak 2017.

Broj 8 – ožujak 2017.

Stiže na proljeće, vrijeme je najvećeg mogućeg uživanja u trčanju… i Trčanju. Novi broj tradicionalno ‘otvaramo’ rubrikom Moja prva utrka. Ovog puta u njoj ‘gostuje’ Martina Zelić, mlada Zagrepčanka koja se nakon završenog zimskog ‘školovanja’ u Salomon školi trčanja sama uputila u Veronu i istrčala polumaraton poput iskusne trkačice.

Siniša Mareković je u svojoj kolumni obradio temu lijenosti, tj. onih trenutaka kad nam se stvaaaaarno ne da na trening. Obradili smo i temu zašto se upisati u školu trčanja; postoji zaista puno razloga za to, pogotovo to vrijedi za one koji imaju problema s motivacijom. Slijedom toga odlično su ‘sjeli’ trenerski savjeta kako od udobnog naslonjača do pretrčanog cenera.

Tu je i reportaža o incijativi PoKRENI prijatelja i tri para koja se bore za startninu na Bečkom maratonu, te za kraj kratki vodič kroz kupovinu tenisica i članak o potrebi shvaćanja osoba s invaliditetom i njihovih potreba za bavljenje rekreacijom.

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top