Magazin Trčanje
UtrkeSad ili nikad: Još samo četiri dana za prijavu za Žumberak Trail

Sad ili nikad: Još samo četiri dana za prijavu za Žumberak Trail

Još su samo četiri dana otvorene prijave za najprestižniju trail utrku u Zagrebačkoj županiji, Žumberak trail, na kojoj je svoje sudjelovanje već potvrdilo više od 500 trkača.

Ova se međunarodna trail utrka održava 1. srpnja na području Jastrebarskog i Parka prirode Žumberak – Samoborsko gorje, a osim trčanja netaknutom prirodom, trkači imaju priliku osvajati svjetske bodove u trail trčanju (ITRA) i kvalifikacijske bodove za najprestižniju svjetsku utrku Ultra du Mont Blanc (UTMB).

Trkači mogu birati između rekreativne (8 km) i kratke (15 km) staze, polumaratona (22 km) i maratona (42 km), a jedno je sigurno, koju god utrku odabrali, dobra zabava je zagarantirana.

Organizator je Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme s dugogodišnjim iskustvom u organizaciji utrka, a u suradnji sa sponzorima i pokroviteljima natjecateljima nude i bogat startni paket. Ovim događanjem organizatori žele područje Parka prirode Žumberak – Samoborsko gorje, ali i cijelu  Zagrebačku županiju postaviti na međunarodnu scenu trčanja kao regiju poznatu po sportsko – rekreacijskom trčanju koja se izvrsno nadopunjuje s turizmom i dodatnim dopunskim sadržajima što posjetitelji upravo i traže.

U sklopu utrke organizirano je 4. natjecanje u nordijskom hodanju Prvenstva Hrvatske koje će se održati u perivoju dvorca Erdödy u Jastrebarskom, a okupit će 50 trenutno najboljih nordijskih hodača u Hrvatskoj.

Prijave su na dobro znanom portalu Stotinka, a za opširnije informacije o utrci, detaljima staza, startninama, opcijama za smještaj posjetite službenu web stranicu utrke.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top