Magazin Trčanje
Utrkedm ženska utrka okupila je više od 6.600 trkača koji su promicali zdrav način života

dm ženska utrka okupila je više od 6.600 trkača koji su promicali zdrav način života

U subotu 10. lipnja 6.623 trkačica i malih trkača okupilo se na dm ženskoj utrci u Zagrebu kako bi promicali zdrav način života. Na jednom od najvećih sportskih druženja u Hrvatskoj održane su dvije utrke za djecu i dvije utrke za žene, a najbrži krug oko Jaruna u profesionalnoj utrci za 24:25 minuta otrčala je Marija Vrajić, poznata hrvatska ultramaratonka kojoj je ovo četvrta pobjeda u profesionalnoj dm ženskoj utrci.

‘Ponosni smo što je dm ženska utrka jedanaesti put poslala poruku o važnosti bavljenja sportom za zdrav i kvalitetan život. Još smo jednom pokazali da je zdrave navike lakše razvijati uz podršku, a svaka trkačica i mali trkač na Jarunu imali su podršku više od 6.600 sudionika i brojnih posjetitelja. Ujedno smo pružili podršku udruzi P.I.N.K. life osiguravši više od 20.000 eura za nabavu EEG uređaja za KBC Sestre milosrdnice. Uime dm-a zahvaljujem svima što su i ove godine bili dio dm ženske utrke i što su nam pružili priliku da ih potaknemo na zdrave odluke’, istaknuo je Ivan Horvat, menadžer marketinga i odnosa s javnošću u dm-u.

Na dm ženskoj utrci održan je i prvi u nizu besplatnih dermatoloških pregleda koje dm tijekom ljeta organizira diljem Hrvatske. Dvije stotine sudionica i posjetitelja besplatno je pregledalo kožu i savjetovalo se sa stručnjacima Hrvatskog dermatovenerološkog društva.

U duhu zdravog načina života svi koji su se okupili na Jarunu mogli su kušati osviještene obroke koje je u dmBio kuhinji pripremala blogerica i chefica Nastasja Chiara Petrić. Za dobru atmosferu pobrinuli su se Petra Gajšak i Ivan Vukušić koji su posjetitelje i sudionike vodili brojnim zabavnim sadržajima koje je za njih pripremio dm uz podršku partnera. Najmlađi su uživali u zabavnom parku te u eko i likovnim radionicama, a u Decathlon fun zoni mogli su odmjeriti snage u košarci, nogometu, odbojci, badmintonu i streličarstvu.

dm ženska utrka je tijekom godina postala jedno od najvećih sportsko-rekreativnih događanja u Hrvatskoj. U jedanaest dm ženskih utrka sudjelovalo je više od 60.000 trkačica i malih trkača uz čiju je pomoć dm podržao rad brojnih ustanova i udruga s više od 130.000 eura.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top