Magazin Trčanje
Utrkedm Ženska utrka skupila više od 300.000 kuna za obnovu pedijatrije sisačke Opće bolnice

dm Ženska utrka skupila više od 300.000 kuna za obnovu pedijatrije sisačke Opće bolnice

Prva virtualna dm ženska utrka, posvećena obnovi Odjela pedijatrije Opće bolnice dr. Ivo Pedišić u Sisku, održala se diljem Hrvatske u periodu od 14. do 20. lipnja. Zahvaljujući 3.012 prijava trkačica, za obnovu Odjela pedijatrije osigurana je donacija u iznosu od 301.200 kuna.

U znak zahvale svima koji su se pridružili utrci, dijelili fotografije i odlučili odvojiti svoje vrijeme kako bi podržali donaciju, dm će donirati 100 kuna po prijavi, odnosno maksimalni iznos donacije koji predviđa da je svaka trkačica pretrčala dionicu od 10 kilometara.

U više od 30 gradova trčali smo kako bismo osigurali bolju skrb malim pacijentima Opće bolnice dr. Ivo Pedišić u Sisku, a djelatnicima bolnice bolje uvjete rada. U ime dm-a zahvaljujem svim trkačicama što su omogućile nastavak dugogodišnje tradicije dm ženske utrke kojom smo deveti put skrenuli pozornost na važnost odgovornog odnosa prema zdravlju i zajednici‘, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

U svakom segmentu poslovanja, dm se posebno posvećuje boljitku zajednice i podršci najosjetljivijim društvenim skupinama. Upravo zato, aktivnosti povodom 25. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj, dm je usmjerio ka građanima Sisačko-moslavačke županije. Uz donaciju sisačkoj općoj bolnici, dm će s više od 4 milijuna kuna podržati 32 projekta za pomoć potresom pogođenim područjima koja je odabrao u natječaju {ZAJEDNO} za Petrinju, Sisak i Glinu.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top