Magazin Trčanje
UtrkePridružite se dm ženskoj utrci u subotu 10. lipnja na Jarunu

Pridružite se dm ženskoj utrci u subotu 10. lipnja na Jarunu

U subotu 10. lipnja s početkom u 17:00 sati na Jarunu će se održati dm ženska utrka koja će okupiti ljubitelje trčanja i dobre zabave. Svi zainteresirani već sada u dm online shopu i u prodavaonicama dm-a mogu kupiti svoje ulaznice za jedno od najvećih sportsko-rekreativnih događanja u Hrvatskoj. Cijena ulaznice za profesionalnu utrku iznosi 15 eura, za rekreativnu 7 eura, za dječje utrke 3 eura, a 50 posto prihoda od prodaje namijenjeno je podršci udruzi P.I.N.K. – life u misiji nabave EEG uređaja za KBC Sestre milosrdnice.

„dm ženska utrka naš je odgovor na potrebe podizanja svijesti o važnosti zdravog i aktivnog načina života, ali i pomoći i podrške zajednici kada je riječ o unaprjeđenju kvalitete zdravstvene skrbi. U dm-u smo ponosni što smo tijekom 10 godina potaknuli više od 54.000 trkačica i malih trkača na bavljenje sportom i vjerujemo da će dm ženska utrka i ove godine biti mjesto na kojem će mnoge žene napraviti prve korake prema zdravijem načinu života“, istaknula je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketing u dm-u.

Uz četiri utrke – žensku rekreativnu utrku, žensku profesionalnu utrku, utrku za djecu od 3 do 6 godina i utrku za djecu od 7 do 11 godina, dm je za sudionice i sudionike svih uzrasta pripremio i bogat sportski i zabavni sadržaj. Mališane će razveseliti zabavni park te eko i likovne radionice, a osviješten način života promicat će se i u dmBio kuhinji u kojoj će sudionice i posjetitelji imati priliku kušati slasne zalogaje pripremljene s dmBio proizvodima.

Bilo da se radi o iskusnim sportašicama ili budućim rekreativnim trkačicama, dm ženska utrka  namijenjena je svim ženama koje žele voditi bolju brigu o zdravlju i poboljšati kvalitetu svog života. Kako bi što veći broj žena upravo s dm ženskom utrkom donio odluku o redovitom bavljenju sportom, dm i ove godine u suradnji s magistrom kineziologije Marijom Mlinarićem organizira kondicijske pripreme. Pripreme započinju u utorak 16. svibnja i održavaju se radnim danom od 18 do 20 sati na livadi između nasipa i kraja veslačke staze na Jarunu. Subotom i nedjeljom treninzi će biti dostupni online, na profilima Marija Mlinarića na Facebooku i Instagramu te na internetskoj stranici trening.com.

Više detalja o jedanaestoj dm ženskoj utrci možete potražiti na www.dm.hr.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top