Magazin Trčanje
UtrkeOmiljena utrka za žene postala je virtualna i trči se u cijeloj Hrvatskoj

Omiljena utrka za žene postala je virtualna i trči se u cijeloj Hrvatskoj

dm ženska utrka kojoj su se tijekom godina pridružile tisuće i tisuće žena, po prvi put će se trčati u cijeloj Hrvatskoj. Od 14. do 20. lipnja, profesionalne, rekreativne i novopečene trkačice imaju priliku sudjelovati u prvoj virtualnoj dm ženskoj utrci i podržati donaciju Općoj bolnici dr. Ivo Pedišić u Sisku. Za svaki pretrčani kilometar unutar dionica koje trkačice prijave dm će donirati 10 kuna za obnovu Odjela pedijatrije sisačke bolnice koji je oštećen u razornom potresu.

Kako učiniti nešto dobro za svoje zdravlje i zajednicu?

Na dm žensku utrku možete se prijaviti do 6. lipnja na www.ticketing.com.hr. Kotizacija za utrku iznosi 100,00 kuna, a uplatom ostvarujete pravo na sudjelovanje u utrci te dobivate poklon-paket sa službenom majicom utrke, proizvodima dm-a i dm-ovih partnera. Poklon-paket možete preuzeti u prodavaonici dm-a ili odabrati dostavu na kućnu adresu uz nadoplatu troškova dostave u iznosu od 25 kuna.

Kako prikupljati kilometre?

Pri prijavi odaberite dionicu od 5 ili 10 kilometara, a nije važno koliko puta ćete trčati, gdje ćete trčati i koliko brzo ćete trčati. Važno je da svoj cilj nastojite ostvariti u periodu od 14. do 20. lipnja kada se održava utrka. Virtualna dm ženska utrka promiče odgovoran odnos prema zdravlju i zajednici, a kako bi vas potaknuo da ostvarite cilj, dm će prilikom određivanja iznosa donacije u obzir uzeti svaki kilometar koji pretrčite unutar odabrane dionice.

Kako prijaviti rezultate?

Važno je sudjelovati, ali i zabilježiti svoje sudjelovanje. Kako biste svojim kilometrima dali podršku dm-ovoj donaciji, trebate ih zabilježiti jednom od aplikacija za trčanje po želji te u razdoblju od 14. do 20. lipnja prijaviti rezultate trčanja. Na e-mail [email protected] pošaljite fotografiju odnosno screenshot zaslona aplikacije s rezultatima uz ime i prezime, datum, vrijeme, broj pretrčanih kilometara te pretrčane rute (GPX). Rezultate je potrebno poslati s iste e-mail adrese koju ste koristili prilikom prijave na utrku.

Više informacija o prvoj virtualnoj dm ženskoj utrci možete pronaći na internetskoj stranici www.dm.hr, a za sve novosti pratite dm na Facebooku i Instagramu.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top