Magazin Trčanje
VijestiMizuno EKO trkački noviteti: Pogledajte što se događa kada se spoje priroda i funkcionalnost

Mizuno EKO trkački noviteti: Pogledajte što se događa kada se spoje priroda i funkcionalnost

Održivost postaje sve važnija tema u modernom svijetu. Svaka tvrtka se na svoj način bavi održivim razvojem, stoga je Mizuno, jedan od vodećih brandova u svijetu trčanja, ove jeseni tržištu predstavio novu EKO kolekciju.

Počeci održivih nastojanja jednog od najstarijih sportskih brandova Mizuno sežu u 1991. godinu kada su japanski stručnjaci osnovali pokret MIZUNO CREW 21, kao globalno opredjeljenje za održivu zaštitu planeta za buduće generacije. Uz svijest da sve poslovne aktivnosti tvrtke utječu na okoliš u kojem živimo, svakodnevno se provode programi održivosti kako u internim tako i u eksternim poslovnim procesima tvrtke. Glavni cilj je postati ugljično neutralna tvrtka do 2050. godine.

Uz dugogodišnje iskustvo u proizvodnji sportskih proizvoda i integraciji prirode, ove jeseni tržištu trčanja predstavljaju dvije EKO inovacije. Model Neo Ultra nudi obilje udobnosti i amortizacije, dok će ljubitelji brzinskog trčanja upravo to pronaći u ‘novom vjetru’ Neo Windu. Od vrha do dna, modeli su izrađeni od recikliranih ili biorazgradivih održivih materijala, kao što su EKO plastika u Wave ploči, Mizuno Enerzy EKO pjena u među potplatu i reciklirana tkanina u gornjem dijelu tenisica.

Imajući na umu održivost, robna marka nije zaboravila na osnovnu izvedbu ili funkcionalnost koju trkači traže. Glavna prednost Mizuno tenisica za trčanje i dalje ostaje u idealnom odnosu amortizacije, stabilnosti i odziva, kao i ravnomjernom prijelazu prsti-peta ili obrnuto, što omogućuje optimalan trkački korak.

Na kraju, neke Mizuno misli: Mizuno tenisice za trčanje izrađene su sa sportskom strašću i mi stojimo uz ljude koji neprestano nastoje doseći preko svojih dostupnih granica. Kada stvaramo, nastojimo stvoriti nešto bolje. Umjesto da se prilagođavamo promjenama, radije ih stvaramo. Naše tehnološke inovacije su naš pokretač promjena. Posegnimo dalje zajedno za održivu budućnost za naše generacije!

Prodajna mjesta Mizuno proizvoda u Hrvatskoj: Intersport, Hervis, Sport Vision, Polleo sport, Rost šport, Running gate.

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top