Magazin Trčanje
VijestiLakoća kretanja s MERRELL AGILITY PEAK 4 modelom

Lakoća kretanja s MERRELL AGILITY PEAK 4 modelom

Model namijenjen za trail trčanje-hodanje namijenjen je kretanju po raznolikim, čak i zahtjevnijim terenima. Može se koristiti na šumsko-livadnim stazama, ali je pogodan i za trčanje i planinarenje, te za svladavanje uspona i nizbrdica srednje zahtjevnog gorja.

Već pri prvom kontaktu tenisice sa nogom osjeća se izvrsno i ugodno prianjanje u peti i gornjem dijelu koje omogučava Jaquard tekstil. Dodatnu udobnost pruža jezik tenisice koji je ušiven na unutarnji dio i poput čarape obavija gornji dio stopala. Kombinacija navedenog osigurava iznimnu prozračnost koja dolazi do izražaja u toplijem dijelu godine. Agility postoji i u GORE-TEX izvedbi, da bi vam noge ostale suhe.

Prilikom hodanja i trčanja Vibram MegaGrip guma nam pruža izvrsno prianjanje potplata s podlogom. Prianjanje je pouzdano na suhim i mokrim površinama. Prilikom trčanja niz brdo, nova FloatPro pjena dodana u srednji potplat pruža optimalnu amortizaciju i udobnost. Rock Plate torzijska ploča ugrađena ispod nožnih prstiju pruža prijeko potrebnu stabilnost. FlexConnect tehnologija smještena u prednjem dijelu potplata pomaže nam osigurati dobar, prirodan osjećaj koji želimo postići pri kretanju po raznim podlogama.

Prilikom testiranja modela na zahtjevnom kamenitom terenu, osjetili smo koliko je važna zaštitna kapica u prednjem dijelu tenisice. Time dobivamo zaštitu od udaraca, a ujedno produljujemo životni vijek obuće.

Model Agility peak 4 smo testirali na raznoliko zahtjevnim trkačkim i planinarskim terenima Medvednice, Biokova, Like, Gorskog kotara itd. Provjerene tehnologije omogućuju nam siguran i pouzdan korak, stoga ga preporučujemo svim ljubiteljima kretanja u prirodi!

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top