Magazin Trčanje
UtrkePredivna Arena i ove godine ugostila omiljenu pulsku utrku

Predivna Arena i ove godine ugostila omiljenu pulsku utrku

Nakon održanog 2. Pula maratona još uvijek se zbrajaju dojmovi, brojke i poruke brojnih sudionika koji su oduševljeni organizacijom i atraktivnošću ovog događaja. Trčalo se na 5 kilometara, 10 kilometara – sad već poznatoj pulskoj Xici te na polumaratonu. Svi su trkači dovršili utrku s osmijehom na licu zbog nezaboravnog osjećaja trčanja Pulom po noći, osvijetljenoj s nekoliko svjetlosnih instalacija Udruge Sonitus.

Organizatori su ove godine poklonili kotizaciju svim zdravstvenim djelatnicima i pripadnicima Policijske postaje Pula, stoga im se posebno zahvaljuju ovom prigodom jer su sudjelovali u znatnom broju. Bio je to jedan znak poštovanja i zahvale za ove posebne ljude koji su svakodnevno nesebično sudjelovali, i dalje neumorno rade, na terenu u aktivnostima održavanja dobre epidemiološke slike Istre i Pule. Ne manje važno, je da se zahvaljuju Arheološkom muzeju Istre koji je omogućio da start i cilj ove atraktivne utrke bude još veličanstveniji te se održava ispred i u najljepšoj antičkoj građevini u Puli – Areni.

‘Zahvala ide i brojnim stanovnicima Pule koji su izašli na ulice te još jednom pokazali izniman sportski duh i podržavali pljeskanjem te povicima sve trkače te tako navijali. Bodrenje duž staze imali su najbrži ali i oni malo manje brzi, a svi su definitivno uživali u ovom sportsko-rekreativnom doživljaju u Puli. I ove godine uspjeli smo održati Pula Marathon zahvaljujući svim sponzorima koji su nas, unatoč teškoj godini, pratili i podržali do realizacije ovog događaja. Na tome im neizmjerno zahvaljuje cijeli organizacijski tim te se nadamo da će sljedeće godine manifestacija biti još veća i posjećenija’, kazao nam je direktor utrke Erik Lukšić.

Organizatori 2. Pula maratona su bili Turistička zajednica grada Pule, AK Maraton 2000 i ISTRun, uz podršku partnera Arena Hospitality Groupe te pokroviteljstvo Grada Pule.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top