Magazin Trčanje
VijestiSavršen korak uz adidas SOLAR tenisice

Savršen korak uz adidas SOLAR tenisice

Iz Adidasove radionice tenisica ove jeseni stižu funkcionalne i tehnički usavršene tenisice za trčanje iz SOLAR obitelji – adidas Solar Drive. Riječ je o tenisicama koje su namijenjene za neutralni tip stopala te za cestovno trčanje.

Nove tenisice osvojit će vas svojom amortizacijom, udobnošću, ali i stabilnošću te izdržljivošću. Uz već svjetski poznati, odličan Boost dizajn u potplatu, tu je i priznata Drive tehnologija za nenadmašnu ravnotežu pri trčanju. Adidas Solar Drive tenisice u potpunosti su dizajnirane za potrebe rekreativaca, ali i profesionalaca te će odgovoriti na sve potrebe zaljubljenika u sport bez obzira na njihovu trkačku spremnost.

Inspirirana svemirskim brodom i dizajnirana znanošću, adidas Solar obitelj sadržava pomno osmišljene detalje. Reflektivni elementi pružit će vam optimalnu sigurnost na noćnom trčanju. Solar Drive je tenisica koja nudi vrhunsku učinkovitost i samopouzdanje, a omogućit će vam bezbrižno iskustvo i nadmašivanje vaših očekivanja uz sofisticiranu tehnologiju na svakom koraku.

Ove tenisice za trčanje pomažu pri skupljanju kilometara na vašim treninzima svojim reaktivnim ublažavanjem i pristajanjem koje daje potporu. Gornji sloj sastoji se od prozračnog mrežastog materijala za potpunu udobnost stopala, a fleksibilan vanjski potplat sjajno omogućuje glatke prijelaze, od spuštanja do odgurivanja. Posebno oblikovan dio na peti učvršćuje pristajanje tenisice te dopušta slobodu kretanja Ahilovoj tetivi, bez neugodnog stiskanja. Svojim vanjskim izgledom suptilno oponašaju izgled stopala te su tako tenisice u potpunosti u službi udobnosti trkača.

Adidas Solar Drive idealan su izbor za sve ljubitelje sporta koji planiraju ovu jesen provesti aktivno uz trčanje i utrkivanje po gradskim ulicama i stazama uz maksimalni užitak.

Solar Drive postat će vaš najbolji trkački partner jer će vam pokazati pravo značenje savršenog trkačkog koraka.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top