Magazin Trčanje
Vijestiadidas SolarDrive tenisice za savršenu ravnotežu trčanja

adidas SolarDrive tenisice za savršenu ravnotežu trčanja

Trkači su tijekom treninga najčešće fokusirani na snagu, izdržljivost i fleksibilnost, često zaboravljajući na ravnotežu. Premda se održavanje ravnoteže čini jednostavnom vještinom, ipak ju je potrebno vježbati. Ravnoteža omogućuje veću učinkovitost pokreta zbog bolje svijesti o tijelu čime se automatski poboljšava izvedba sportaša.

Trkači trebaju imati stabilan korak koji im omogućuje učinkovitije prenošenje sile i apsorpciju energije nastale u kontaktu stopala s tlom. Uz to, ako trče na gradskim cestama, trkači moraju obraćati pozornost na promet, neravan asfalt i pješake zbog čega će se povremeno trebati naglo zaustaviti ili promijeniti centar težine tijela.

Svjestan važnosti ravnoteže u trčanju, adidas Running je i ove jeseni svim ljubiteljima tog sporta predstavio SolarDrive, funkcionalne i tehnički napredne tenisice iz SOLAR obitelji. SolarDrive u prvi plan stavlja savršenu ravnotežu pri svakom koraku. Nove tenisice sadrže četiri ključne komponente s fokusom na amortizaciji, udobnosti, stabilnosti i izdržljivosti koje zadovoljavaju potrebe rekreativaca i profesionalnih trkača.

adidas SolarDrive tenisice koriste BOOST tehnologiju u potplatu koji omogućava efikasan povrat energije i Continental sastav gume koji osigurava odlično prianjanje u svim vremenskim uvjetima. SolarDrive tenisice imaju prozračan mrežasti gornji dio i fleksibilan vanjski potplat koji se prilagođava svim vrstama terena.

Reflektivni elementi tenisice osiguravaju optimalnu sigurnost za noćnu rekreaciju što omogućuje bezbrižno iskustvo trčanja, a tehničke karakteristike trkaču nude vrhunsku učinkovitost i samopouzdanje kako bi s lakoćom dostigli nove ciljeve na trkačkim i životnim stazama.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top