writing a good conclusion essay on home examples of a classification essay critical analysis art essay guelph creative writing
Magazin Trčanje
Vijestiadidas SolarDrive tenisice za savršenu ravnotežu trčanja

adidas SolarDrive tenisice za savršenu ravnotežu trčanja

Trkači su tijekom treninga najčešće fokusirani na snagu, izdržljivost i fleksibilnost, često zaboravljajući na ravnotežu. Premda se održavanje ravnoteže čini jednostavnom vještinom, ipak ju je potrebno vježbati. Ravnoteža omogućuje veću učinkovitost pokreta zbog bolje svijesti o tijelu čime se automatski poboljšava izvedba sportaša.

Trkači trebaju imati stabilan korak koji im omogućuje učinkovitije prenošenje sile i apsorpciju energije nastale u kontaktu stopala s tlom. Uz to, ako trče na gradskim cestama, trkači moraju obraćati pozornost na promet, neravan asfalt i pješake zbog čega će se povremeno trebati naglo zaustaviti ili promijeniti centar težine tijela.

Svjestan važnosti ravnoteže u trčanju, adidas Running je i ove jeseni svim ljubiteljima tog sporta predstavio SolarDrive, funkcionalne i tehnički napredne tenisice iz SOLAR obitelji. SolarDrive u prvi plan stavlja savršenu ravnotežu pri svakom koraku. Nove tenisice sadrže četiri ključne komponente s fokusom na amortizaciji, udobnosti, stabilnosti i izdržljivosti koje zadovoljavaju potrebe rekreativaca i profesionalnih trkača.

adidas SolarDrive tenisice koriste BOOST tehnologiju u potplatu koji omogućava efikasan povrat energije i Continental sastav gume koji osigurava odlično prianjanje u svim vremenskim uvjetima. SolarDrive tenisice imaju prozračan mrežasti gornji dio i fleksibilan vanjski potplat koji se prilagođava svim vrstama terena.

Reflektivni elementi tenisice osiguravaju optimalnu sigurnost za noćnu rekreaciju što omogućuje bezbrižno iskustvo trčanja, a tehničke karakteristike trkaču nude vrhunsku učinkovitost i samopouzdanje kako bi s lakoćom dostigli nove ciljeve na trkačkim i životnim stazama.

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top