Magazin Trčanje
UtrkeRedizajnirane staze, novi web i otvaranje prijava za 100 milja Istre 2020.

Redizajnirane staze, novi web i otvaranje prijava za 100 milja Istre 2020.

Globalno etablirana utrka 100 milja Istre u četvrtak, 18. srpnja, u 10 sati službeno će otvoriti prijave za 8. izdanje utrke koje će se održati od 17. do 19. travnja 2020. na području Istre i Kvarnera, od Labina, Mošćeničke Drage i Lovrana do Umaga.

Zainteresirani za utrku ove će godine svoje prijave moći ostvariti kroz novu, redizajniranu web stranicu koja trkačima i svim zainteresiranim aspirantima nudi mnoštvo korisnih informacija o utrci, disciplinama koje se trče, te potrebnoj opremi i zahtjevima utrke.

Novi vizualni identitet web stranice, nije jedina novost ove godine. Organizator je prošlogodišnje najave o izmjenama utrke, proveo u djelo, te su ove godine staze svih disciplina doživjele svojevrstan redizajn s namjerom da se trkačima ponudi najbolje iskustvo svih terena i pejzaža Istre i Kvarnera.

Uz redizajn staza postojećih disciplina od 100 milja i 110 km, otvorena je i nova disciplina od 20 km za sve trkače koji preferiraju kraće i dinamične dionice. Posebne su izmjene primijenjene na prošlogodišnju disciplinu od 110km koja je za 8. izdanje utrke pretvorena u nešto dulju, ali fizički znatno zahtjevniju disciplinu od 128 km.

Kako bi trkači nastavili uživati u vrhunskoj organizaciji koja već godinama dobiva pohvale UTWT-a, Ultra Trail World Toura – globalno priznatog Ultra Trail autoriteta, broj prijava ograničen je na tri tisuće sudionika. Preporuka organizatora utrke zainteresiranim trkačima je da se prijave najkasnije do kraja ove godine kako bi osigurali svoje mjesto na utrci.

Utrka već godinama potvrđuje visoku kvalitetu organizacije i usluge prema sudionicima utrke, te je stoga iznimno zanimljiva za suradnju partnerima i sponzorima koji su u ovoj utrci prepoznali potencijal za daljnji razvoj sporta, turizma i pratećih usluga.

Uz cijenjene i dugoročne partnere poput Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, gradova i općina domaćina, a posebno Grada Umaga, osmom izdanju utrke, pridružili su se novi partneri TZ Kvarner i općina Mošćenička draga.

Foto Arhiva 100 milja Istre

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top