Magazin Trčanje
Proljetni cenerŽuja i Hidra s nama na Nasipu!

Žuja i Hidra s nama na Nasipu!

Drugo izdanje Zagrebačkog proljetnog cenera je pred nama. Lista s prijavama popunjava se duplo brže nego je to bio slučaj prošle godine, medalje, ruksaci i buffovi već čekaju svoje nove vlasnike, a vrlo smo ponosni i što su sponzori prepoznali vrijednost utrke. Naša mantra da je utrka primarno namijenjena rekreativcima, da to treba biti uživanje u trčanju, a ne isključivo jurnjava kojoj je svrha upisivanje novog PB-a u svoje bilježnice, očito se svidjela i tvrtkama čije je poslovanje na izravan ili ne izravan način vezano uz trčanje i rekreaciju.

Tako, primjerice, od ove godine imamo Zlatnog sponzora, riječ je o Zagrebačkoj pivovari koja će opskrbiti okrijepne stanice Hidrom i Žujom, simpatične djevojke iz Red Bulla i ove će godine promovirati Wings for Life World Run i dijeliti Red Bullove, Studena će osigurati više od 1.000 bočica s vodom, a naši stari partneri iz Dukata pripremili su priličan broj svojih proizvoda koji će vas čekati nakon prolaska ciljem. Bit će tu i onih legendarnih čokoladnih kiflica koje su prošle godine tako oduševile djecu i odrasle.

Novi partneri utrke osigurali su i mogućnost da se bolje zabavimo. Zagrebačka pivovara ne samo da je osigurala okrijepu s Ožujskim pivom i Hidrom, nego će po završetku utrke dvoje sretnika dobiti gajbu pive, a još dvoje po paket izotoničkog napitka Hidra. Kad su u pitanju tenisice, već su osigurana 4 para Saucony tenisica za trčanje, a u nagradama će biti i vrijedni paketi Saucony odjeće za trkače. Natural Wealth, Henkel i još nekoliko partnera magazina Trčanje pripremili su vrijedne poklon pakete sa svojim proizvodima. Neka zasad ostane naša mala tajna koji su to sponzori i proizvodi. Vjerujte, oduševit ćete se! Uostalom, u dogovoru s partnerima od ove godine imamo jedno malo interno pravilo da svaki poklon paket mora biti vrjedniji od 100 kuna. To zapravo znači da se neće moći dogoditi da netko dobije tenisice, a prvi idući dobitnik kući ode s, recimo, jednim parom čarapa za trčanje vrijednim 15 ili 20 kuna.

Dakle, 9. ožujka na Savskom nasipu trčat će se drugo izdanje Zagrebačkog proljetnog cenera, nesumnjivo s gotovo duplo većim brojem sudionika nego prošle godine, ali i puno većim brojem višestruko vrjednijih nagrada. Prijave se zatvaraju 1. ožujka, pa je to i posljednji rok da sudjelujete u malom trkačkom spektaklu s humanitarnim pedigreom. Podsjećamo, i ove godine surađujemo s udrugom FB Humanitarci Zagreb te ćemo za njihove štićenike skupljati hranu i kućne potrepštine, a magazin Trčanje kao organizator utrke odreći će se dijela startnina i uplatiti sredstva na račun Udruge.

Neven Miladin

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top