Magazin Trčanje
VijestiTrkačka strast i timski duh

Trkačka strast i timski duh

U srcu je svake uspješne tvrtke zajedništvo, suradnja i podrška među zaposlenicima. Za nas u Školskoj knjizi ta načela nisu samo riječi na papiru već su utkana u svakodnevnu praksu i šire se i na područje sporta. Trkačka ekipa unutar naše izdavačke kuće trkački tim je više od sportskog kolektiva, simbol je snage, zajedništva i zdravog stila života, a okuplja  zaposlenike iz cijele Hrvatske. Dopustite nam da vas provozamo kroz naše kilometre i da otkrijemo što čini naš trkački tim tako posebnim, a našu kompaniju neizbježnim odredištem za one koji žele ostvariti svoj potencijal.

Sudjelovanje na utrkama postalo je ne samo način za promicanje zdravlja već i prilika za povezivanje kolega koji se možda nikada ne bi imali prilike upoznati unutar uredskih zidova i naših knjižara. Osim u svojoj glavnoj zgradi u središtu Zagreba, u Masarykovoj 28 te u skladištu na zagrebačkom Žitnjaku, Školska knjiga posluje i u 30 knjižara diljem Republike Hrvatske te pruža podršku školama širom naše zemlje. Članovi naše trkačke ekipe rade u raznim dijelovima naše kuće i čine idealan spoj stručnosti, entuzijazma i želje za sportskim izazovima. Svojim koracima na stazi promoviramo zdrav način života i timski duh

Iza imena Školska knjiga, impresivna je povijest. Školska knjiga osnovana je 1950. godine kao specijalizirano izdavačko poduzeće čija je svrha objavljivanje školskih knjiga za potrebe odgoja i obrazovanja. Tijekom više od sedam desetljeća djelovanja kuća je objavila više od 22 000 naslova u nakladi od otprilike 415 milijuna primjeraka. Zahvaljujući tomu, Školska knjiga je prepoznatljiv zaštitni znak hrvatskog izdavaštva.

Trkačka ekipa unutar Školske knjige,. spaja kolege koji imaju zajednički cilj. . Kroz treninge, utrke i timski događaji, izgrađujemo vezu koja ide izvan profesionalnih okvira i koja se proteže u svaki aspekt našeg poslovanja. Članovi ekipe redovito sudjeluju u raznim utrkama diljem Hrvatske, najčešće u gradskim cestovnim, a katkad i u trail-utrkama u prirodi. Na ovaj način potičemo naše zaposlenike da brinu o svom tijelu i umu. To nije samo ulaganje u njihovo zdravlje, već i u našu produktivnost i zadovoljstvo na poslu.

Jedna od najvrednijih karakteristika našeg trkačkog tima je raznolikost. Kroz našu kompaniju struji riječi i priče raznih autora, a isto tako i naš tim trkača odražava tu raznolikost. Imamo trkače različitih dobnih skupina, sportskih mogućnosti i iskustava.  To nas čini jedinstvenima, jer svaki trkač donosi svoju priču, svoje izazove i svoj uspjeh u našu zajedničku arenu.

Najvažniji dio našeg trkačkog tima nisu samo trkači; to su i oni koji nas podržavaju sa strane. Naši kolege iz različitih odjela, menadžeri, pružaju nam podršku koja nas potiče da dosegnemo nove visine. Njihova podrška nije samo riječi; često se vide na stazi, navijajući s jednakim žarom kao i mi sami. To stvara osjećaj zajedništva i ponosa za našu kompaniju, što je neprocjenjivo za našu kulturu tvrtke.

Zajedništvo koje krasi trkačku ekipu Školske knjige, pridonosi tradiciji poticanja timskog rada i zdravom načinu života te međusobnoj podršci među zaposlenicima. Osobita je vrijednost tog zajedništva to što u utrkama uz zaposlenike sudjeluju i članovi njihovih obitelji, pa mlađe generacije tako usvajaju zdrave navike. Sudjelovanje u utrkama svijetao je primjer kako zajedničkim naporima i suradnjom možemo postići izvrsne rezultate, i na stazi i u svakodnevnom životu.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top