social science topics for research papers argumentative essay writing practice exercises goats farming business plan citing dissertations example of essay with introduction body and conclusion funny essay titles
Magazin Trčanje
UtrkeReumatlon ostvario cilj: U Hrvatskoj će se organizirati dječji reuma kamp!

Reumatlon ostvario cilj: U Hrvatskoj će se organizirati dječji reuma kamp!

Teško je riječima opisati sjajnu atmosferu koja je danas vladala u zagrebačkom parku Bundek gdje su se trčale humanitarne utrke Reumatlon i Mini Reumatlon za organizaciju prvog dječjeg reuma kampa. Više od 600 trkača preplavilo je stazu oko Bundeka, a djeca su spremno otrčala čak dva kruga na Mini Reumatlonu. Svi su pobijedili, otrčali najbolju utrku i zajednički omogućili da se malim Reumatloncima ostvari njihov san; nekoliko dana provedenih u društvu vršnjaka koji razumiju njihovu bolest i njihove probleme te uz stručnjake koji će im dati upute za život s reumatskom bolešću.

‘U svoje ime i u ime Hrvatskog reumatološkog društva želim izraziti oduševljenje s podrškom, ne samo oboljelih, njihovih članova obitelji i prijatelja, već i šire javnosti te medija koji su nam pružili punu podršku u najavi događaja. Broj sudionika je nadmašio naša inicijalna očekivanja; atmosfera je bila izvrsna te se nadamo da je ovo početak jedne lijepe i korisne tradicije. Zahvaljujući svim dobrim ljudima koji su bili s nama na Bundeku, prikupljena značajna sredstva za organizaciju kampa za djecu oboljelu od reumatskih bolesti, naš cilj je ostvaren’, rekao je dr. Miroslav Mayer, predsjednik organizacijskog odbora humanitarnih utrka Reumatlon i Mini Reumatlon.

Osim što zahvaljuju svim Reumatloncima na sudjelovanju, organizatori žele zahvaliti svima koji su pomogli u ostvarenju cilja i bez kojih bi pokriće troškova organizacije bilo gotovo nemoguće. Zahvaljuju volonterima na velikom trudu i zalaganju i njihovim zlatnim rukama, Gradu Zagrebu na ukazanom povjerenju i pokroviteljstvu, pa tako i Ustanovi za upravljanje sportskim objektima, Crvenom križu grada Zagreba na logističkoj podršci, a uz čiju će pomoć osigurati i lokaciju za prvi dječji reuma kamp, tvrtki Cromedic za organiziranje medicinskog osiguranja, svima koji su omogućili zabavni program pokraj staze: Sportskoj školi S10, Wushu savezu, Crvenim Nosovima, dr. Silvi Pukšić, Kineziološkom fakultetu i Klubu Dobre Vibracije.

Organizatori također žele od srca zahvaliti velikodušnim sponzorima i donatorima čije ime ne smije ostati u sjeni: Belami, Ledo, Lidl, Alvogen, Milsing, Novartis, Oktal Pharma, Pfizer, Print Grupa, Pliva, Streaming.hr, Žuti mačak i mnogi drugi.

Rezultati – 10 km (M):

 1. Luka Bielen 38:41
 2. Ivan Šišuljak 41:52
 3. Alan Bauer 42:10
 4. Matija Kušić 42:22
 5. Franjo Jović 42:52

Rezultati – 10 km (Ž):

 1. Andrea Cvitanić 50:00
 2. Kristina Dumančić 50:35
 3. Ivana Bilić 52:33
 4. Lea Mužić 54:11
 5. Helena Hreljac 54:24

Rezultati – 5 km (M):

 1. Marko Lukić 18:59
 2. Moris Mihovilović 19:06
 3. Tomislav Gašparić 20:07
 4. Vladimir Haramija 20:12
 5. Pavao Kraljević 20:41

Rezultati – 5 km (Ž):

 1. Petra Jakopović 21:21
 2. Lana Barbarić Hlupić 21:38
 3. Nataša Antić 23:02
 4. Antonija Bešlić Velić 23:31
 5. Brižit Jagarinec 24:18
Na našem Flickr profilu su fotke u originalnoj veličini, bez logotipova i raznih sponzorskih potpisa, te se mogu besplatno skidati pojedinačno i grupno bez potrebe da budete ulogirani. Na galeriju klikni OVDJE!
Tags:

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top