Magazin Trčanje
UtrkeNesquik Kids’ Run: Kratka i zabavna trka s medaljama za djecu

Nesquik Kids’ Run: Kratka i zabavna trka s medaljama za djecu

U nedjelju, 9. rujna s početkom u 11 sati ispred SCC centra u Sarajevu, startat će kratka i zabavna utrka za djecu pod nazivom Nesquik Kids’ Run. Udruženje Marathon Sarajevo ovu manifestaciju organizira treći put po redu s ciljem razvijanja zdravih navika kod djece još od najranije dobi, uz odličnu zabavu, druženje, ali i brojne poklone za mališane.

Od SCC centra trasa dužine 800 metara vodit će kroz mirno i lijepo Vilsonovo šetalište. Za sve mališane koji prođu kroz cilj organizator je osigurao posebno dizajnirane medalje koje oni željno očekuju. Tu su i dizajnirane poklon majice Udruženja EDUS, startni brojevi, pokloni generalnog sponzora (platnena vrećica, uže za preskakanje, krede u boji, čokoladice) te drugi pokloni partnera trke.

‘Ovim projektom za djecu želimo potaći sve roditelje da uče svoje najmlađe zdravim i korisnim navikama kroz zabavu i igru još od najranije dobi. Zbog ogromnog interesa za ovu aktivnost u 2018. godini smo odlučili organizirati Nesquik Kids’ Run trku kao zaseban sportski događaj na Vilsonovom šetalištu. To će nam omogućiti da se u narednoj godini spremimo za još veći broj sudionika, čak i do 1.000. Ove nedjelje očekujemo 400 dječaka i djevojčica, a zbog ograničenog broja startnih paketa vrlo je važno da se svi zainteresirani što prije prijave’, izjavio je Erol Mujanović, direktor Udruženja Marathon Sarajevo.

‘Usvajanje zdravih navika od najranije dobi, poput pravilne prehrane i redovne tjelesne aktivnosti, važni su za zdravlje u kasnijoj dobi. Nestlé rado podržava projekte poput ovog u organizaciji Udruženja Marathon, a koji promoviraju pozitivne navike i pomažu roditeljima u odgoju zdravijih generacija’, izjavila je Anela Šemić u ime kompanije Nestlé BiH.

Osim trke za djecu održat će se i 6. po redu utrka/šetnja za dame pod nazivom AVON Djevojke na trčanju koja starta u 10 sati ispred SCC centra, kojoj se raduju sve djevojke, djevojčice i žene, a posebno mame koje bi željele podijeliti svoju dobru praksu i lijepe trenutke sa svojim najbližima. Tate su dobrodošli da se pridruže i podrže sudionice glasnim navijanjem.

Prijave i informacije za Nesquik Kids Run su dostupne na službenoj web stranici Sarajevskog polumaratona, a za AVON Djevojke na trčanju OVDJE. Iz Udruženja Marathon Sarajevo pozivaju sve zainteresirane da se prijave što prije jer je broj mjesta na obje trke ograničen.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top