Magazin Trčanje
UtrkePočetkom rujna trčimo Utrku za Život

Početkom rujna trčimo Utrku za Život

Udruga Hrvatska za Život pripremila je sportsko-rekreativni projekt pod nazivom Utrka za Život, odnosno Run for Life. Prva i povijesna Utrka za Život u Hrvatskoj održat će se 8. rujna u Zagrebu, sa startom i ciljem na jezeru Bundek (kod ljetne pozornice). Start Utrke predviđen je za 11 sati.

Klikni na sliku za više informacija

Kao i svaki projekt Udruge Hrvatska za Život, i ovom je cilj osvijestiti javnost o poziciji majki i očeva u hrvatskome društvu te važnosti i svetosti svakog ljudskog života od začeća do prirodne smrti. Do sada Udruga nije imala sportske manifestacije, no od ove godine na poseban se način pozivaju sportaši, rekreativni i profesionalni, da se pridruže i svojim sudjelovanjem pomognu radu Udruge Hrvatska za Život te majkama, trudnicama i njihovoj djeci.

Kotizacija/donacija iznosi 50 kuna, a svaki sudionik utrke će na poklon dobiti majicu, lagani obrok s izvorskom vodom.

Uz mlade, u utrci će sudjelovati roditelji s djecom te ljudi treće životne dobi. Utrku će obogatiti i oni koji su cijeli život posvetili brizi za trudnice, majke i očeve s djecom u potrebi. Očekuju se i tri gosta iznenađenja.

Staza je dugačka 6380 metara. Počinje kod ljetne pozornice na Bundeku, slijedi put kroz Bundek na Savski nasip prema pješačkom Jadranskom mostu, natrag po Savskom nasipu do Mosta slobode, preko Mosta slobode ponovno na Bundek s ciljem također kod ljetne pozornice.

Prijave za utrku mogu se izvršiti na OVOM linku do 7. rujna u podne, a prijave će biti otvorene i na dan utrke već od 9 sati ujutro do 10:45.

Preostali iznos od kotizacija iskoristit će se kao donacija za pomoć majkama, trudnicama i njihovoj djeci, štićenicima Udruge Hrvatska za Život.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top