self driving car essay strong hooks for essays research papers on network security summarising and paraphrasing
Magazin Trčanje
UtrkeZa Mladena trčalo 500 ljudi, skupljeno više od 45 tisuća kuna!

Za Mladena trčalo 500 ljudi, skupljeno više od 45 tisuća kuna!

Petstotinjak trkača na Nasipu i izbrojeno više od 45 tisuća kuna, epilog je veličanstvene akcije kojom se u ponedjeljak popodne prikupljala novčana pomoć za Mladena Rusmira, 40-godišnjaka koji je već 19 godina u budnoj komi uzrokovanoj prometnom nesrećom. Inicijativa je potekla od Mladenovih teta koje su rekreativne trkačice, a velikog posla oko organizacije spremno su se prihvatili Atletski klub Žumberak i trčanje.hr. Uz asistenciju AK Maksimira i škola trčanja Trčaona i Omega, uz potporu velike većine ostalih zagrebačkih klubova, te Zagrebačkog atletskog saveza, utrka za Mladena nadmašila je očekivanja i najvećih optimista.

Energija na startu bila je nevjerojatna i već tada je bilo jasno da će se trkački humanitarni događaj pretvoriti u veliki spektakl. Trčali su stari i mladi, početnici i legende poput Drage Paripovića, super brzi i super spori trkači i nitko, ali baš nitko nije protestirao što na startnim brojevima nije bilo čipova. Ulasci u cilj snimali su se kamerom, pa tek u narednim danima možemo očekivati i službene rezultate. Jednostavno, ostvareno vrijeme bilo je posve nevažno, na Nasip se ljudi nisu došli utrkivati u onom izvornom smislu te riječi, nego lagano otrčati pet kilometara, usput uživajući u društvu i treningu.

Nakon utrke bilo je predivno vidjeti brojne rekreativce koji su se slikali s Mladenom i davali mu nevjerojatnu potporu. Ta energija, to je nešto teško opisivo riječima. Svoj ogroman doprinos dali su pritom Željko Mavrović i Boris Jokić, koji nisu propustili priliku družiti se s Mladenom i njegovom obitelji, usput i spremno pozirajući s ljudima koji su se željeli fotkati s njima. Zaista, bilo je predivno biti dijelom jedne takve akcije i svi koji su na bilo koji način pomogli – organizacijom, trčanjem, dodatnom uplatom ili lijepom riječi – mogu biti ponosni na učinjeno.

Na kraju, naglasimo da je prikupljeni novac, točno 45.054 kuna, dovoljan za kupnju Tobii komunikatora i kolica za vertikalizaciju.

Pobjednici? Silvija Šimunović i Ivan Gotal, na drugoj stepenici pobjedničkog postolja stajali su Ana Štefulj i Matija Grabovečki, a do trećeg mjesta dotrčali su Marija Lovrić i Drago Paripović.

Neven Miladin

Fotografije s utrke postavljene su na naš Fickr profil i mogu se besplatno skinuti u originalnoj veličini.

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top