Magazin Trčanje
UtrkeIngrid Nikolesić i Luka Paliska slavili na četvrtoj utrci Žminj Teče(ka)

Ingrid Nikolesić i Luka Paliska slavili na četvrtoj utrci Žminj Teče(ka)

Žminj je u subotu bio domaćinom četvrtog izdanja utrke Žminj Teče(ka). Riječ je o natjecanju na 7,3 kilometra ulicama prelijepog gradića smještenog nedaleko Pule koje se organizira prigodom trodnevnog zabavnog, sportskog i kulturno-umjetničkog tradicionalne Bartulje, žminjske pučke fešte kojom se slavi mjesni svetac sv. Bartul.

Na subotnjoj utrci najbrži su bili Luka Paliska i Ingrid Nikolesić. Luki je trebalo 25,58 minuta da prođe ciljnom ravninom, dok je Ingrid bila sporija oko pet minuta, no uvjerljivo je nadvisila suparnice u ženskoj konkurenciji.

Da je riječ o odlično organiziranoj utrci svjedoči podatak da je sudjelovalo više od 80 domaćih i stranih natjecatelja te da je najmlađi sudionik Niko Peteh imao tek osam godina, a najstariji Mato Tomić 72 godine života.

Odlični organizatori utrke koja već četiri godine oplemenjuje program Bartulje, najveće pučke fešte u Istri, bili su SRK Sutivanac, Turistička zajednica Žminja i Općina Žminj.

Rezultati (M):

  1. Luka Paliska 25,58
  2. Ivan Diklić 27,31
  3. Petko Drakulić 27,56

Rezultati (Ž):

  1. Ingrid Nikolesić 30,52
  2. Ivana Lukina 32,11
  3. Irena Juričić 37,07

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top