Magazin Trčanje
UtrkeTrčite s kapicom Djeda Mraza na trećem HO HO HO! Runu

Trčite s kapicom Djeda Mraza na trećem HO HO HO! Runu

Tradicionalno, 26. prosinca dan je rezerviran za tradicionalnu utrku HO HO HO! Run u Umagu. Udruga Olimpik Umag ove godine organizira 3. HO HO HO! Run. Utrka je to na 5 i 10 kilometara sa startom točno u podne iz ulice 1. svibnja u Umagu. Ovogodišnji novitet je utrka djece osnovnoškolskog uzrasta sa startom u 11 sati. Svu djecu u cilju dočekuje Djed Mraz s prigodnim darovima od kojih vrijedi izdvojiti vaucher za kino ulaznicu umaškog kina.

Olimpik Umag ove godine očekuje 500-tinjak natjecatelja koji će trčati duž umaške obale. Za dobru atmosferu zadužena je i ove godine Banda Berimbau, skupina bubnjara iz Trsta, a njima je pridodana grupa Pop Gunz. Prošle godine utrku pod kapicom Djeda Mraza otrčalo je skoro 400 natjecatelja iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Startnina je simbolična te iznosi 50 kuna, a uključuje kapicu Djeda Mraza, startni broj s čipom, primjerak magazina Trčanje, okrjepu i ručak nakon utrke. Lokalni vinari nagradit će prva tri natjecatelja u obje utrke, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Više informacija na FB stranici Olimpik Umag Running Teama.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top