Magazin Trčanje
VijestiIntersport u subotu otvara novu prodavaonicu u centru Zagreba

Intersport u subotu otvara novu prodavaonicu u centru Zagreba

U subotu, 26. kolovoza s početkom u 11 sati svoja vrata otvara nova premium prodavaonica Intersporta s adresom u Petrinjskoj 3. Nova prodavaonica u samom središtu Zagreba bit će pravo osvježenje za ljubitelje sporta i rekreacije jer Intersport u svojoj ponudi ima velik broj najvećih svjetskih brandova za brojne sportove. S obzirom na to da u centru metropole nema niti jedne velike prodavaonice sportskom opremom takve širine kakvu nudi Intersport, vjerujemo da će otvaranje nove prodavaonice itekako razveseliti profi sportaše i rekreativce.

‘Ponuda, uređenje i iskustvo kupovine za kupce na novom prodajnom mjestu bit će podignuti na najvišu razinu. Uz vrhunsku opremu najpoznatijih sportskih brandova i individualni pristup te savjetovanje svakog kupca, svi će moći naći nešto za sebe. Ako ste ljubitelj trčanja, fitnesa, skijanja, timskih sportova ili je sport jednostavno na posebnom mjestu u vašem srcu ovo je mjesto koje obavezno morate posjetiti’, kazali su nam u upravi Intersporta komentirajući otvorenje nove prodavaonice te dodali:

‘Na otvorenju vas čekaju vas brojna iznenađenja, zanimljive aktivnosti i nagradne igre, druženje s našim poznatim sportašima i još mnogo toga’.

Naravno, oprema za trčanje imat će poseban prostor, pa će ljubitelji te vrste rekreacije dobiti priliku odabrati nešto po svom ukusu iz velike palete trkačke odjeće i obuće. Mizuno, Saucony, Adidas, Nike, Puma i Asics samo su dio onoga što će biti izloženo na policama novog dućana.

Ne manje važno je i da će na dan svečanog otvorenja sve kupce čekati 20 posto popusta na novu kolekciju!

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top