Magazin Trčanje
VijestiForerunner 935 – Neka svaki dan bude izazov

Forerunner 935 – Neka svaki dan bude izazov

Kome je stalo što Forerunner 935 daje precizne podatke kao što su dinamika trčanja, puls na zapešću, status treniranja, FTP i maksimalni VO2? Ozbiljnom sportašu poput vas koji je spreman biti bolji nego jučer. Taj vrhunski GPS sat za trčanje i triatlon pomaže precizno podesiti trening i vrijeme oporavka kako biste postali još boljim sportašem. Forerunner 935 odlikuje se laganim i udobnim dizajnom pa ga rado nositi cijeli dan te je kompatibilan s linijom QuickFit remena koji se lako mijenjaju. Budući da za svaku prigodu postoji odgovarajući remen, sportski silikonski remen lako se može zamijeniti klasičnim kožnim remenom ili čak remenom od vrhunskog metala.

Pratite svoje performanse, treniranje i oporavak

Forerunner 935 pomaže u praćenju treniranja i oporavka kako biste se mogli bolje pripremiti za utrku ili trening. Status treniranja novi je alat za praćenje performansi koji automatski procjenjuje zadnja vježbanja i indikatore performansi te na temelju toga pokazuje trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti. Možete čak i vidjeti ukupno opterećenje treniranja koje mjeri volumen vježbanja u zadnjih 7 dana i uspoređuje ga s optimalnim rasponom volumena za vašu razinu kondicije i s vašim zadnjim treninzima.

Naravno, Forerunner 935 mjeri najvažnije parametre trčanja pomoću kojih možete analizirati svoje performanse. Mjerenja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme i balans vremena dodira s tlom, vertikalna oscilacija i omjer vertikalne oscilacije ključni su parametri za razumijevanje vlastite kondicije koji vam omogućuju da na dan utrke izvučete maksimum iz svojih mogućnosti.

Mjerenje pulsa na zapešću jednostavan je izbor kad se želite kretati bez ograničenja na dan utrke, ali Forerunner 935 pruža vam i mogućnost dobivanja mnogo više podataka ako stavite kompatibilnu traku sa senzorom za mjerenje pulsa na prsima. Traka sa senzorom za mjerenje pulsa na prsima omogućuje pristup naprednim funkcijama kao što su laktatni prag i test stresa.

Bez brige se uputite izvan dometa

Koje aktivnosti 935 može pratiti? Više nego što možete zamisliti! Triatlonski sportovi tek su početak, tu je i ugrađena podrška za planinarenje, veslanje, golf, skijanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje i još mnogo aktivnosti. Uz Forerunner 935 možete ići kamo god vas aktivnosti odvedu zahvaljujući prijemniku signala GPS i GLONASS sustava koji vas može bolje pratiti u zahtjevnijim okruženjima nego što je to moguće samo uz GPS. Ugrađeni barometar pruža podatke o nadmorskoj visini u stvarnom vremenu.

Baš kao i vi, Forerunner 935 intenzivno radi cijeli dan. Ovaj sat postat će vaš partner za oporavak zahvaljujući funkcijama za cjelodnevno praćenje aktivnosti koje broje korake i kalorije te prate kako spavate. Strava Premium članovi mogu sinkronizirati segmente za trčanje sa satom kako bi dobili povratne informacije u stvarnom vremenu tijekom aktivnosti. Tu su i upozorenja za početak i kraj segmenata, pregled poretka vodećih korisnika, a može se pratiti i usporedba trenutnog rezultata i osobnog rekorda.

Za kraj jedna zanimljivost: na svoj 935 dodajte prilagođenu Road ID pločicu (prodaje se zasebno) i bez brige se uputite na cestu ili stazu. Ta se pločica jednostavno stavlja na remen sata i može sadržavati važne medicinske podatke, kao i podatke za kontakt u hitnom slučaju ako tijekom vježbanja dođe do kakvih poteškoća. Uz ovu ćete se pločicu i vi i vaši voljeni osjećati sigurnije kad krenete na vježbanje.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top