Magazin Trčanje
UtrkePivska milja se vraća u Zagreb!

Pivska milja se vraća u Zagreb!

Mnogi kažu da nema boljeg osjećaja nego otrčati dobar trening ili utrku, a zatim popiti hladno pivo. Slažemo se s time, ali u ovoj utrci čeka vas malo drugačiji koncept! Ovo je utrka gdje možete provjeriti kako to dvoje ide zajedno. Generalni sponzor je Pivnica i pivovara Mlinarica, a utrku organiziraju Atletski Klub Sljeme i Race Mango! Pozivamo sve trkače, pivoljupce i navijače da im se pridruže 22.6. na Savskom nasipu ispod Hendrixa.

Pivska milja potječe iz Kanade, gdje je nastala 1989. godine među sveučilišnim trkačima. Brzo su uspostavljena pravila koja uključuju konzumaciju jednog piva prije svakog od četiri kruga trčanja (ukupno četiri piva i četiri kruga). Na Zagrebačkoj pivskoj milji možete izabrati između individualne utrke i štafete. Prije svakog kruga individualci će popiti 0,33l, a u štafeti će svaki član popiti 0,5l pive. Pit će se Czech Style Lager, osvježavajuće, lagano i pitko pivo koje se nalazi u stalnoj ponudi Mlinarice, pivnice koja već godinama u svojoj ponudi ima tradicionalna jela i odlične pive.

Kotizacija je 15 eura. U startnom paketu se nalazi pamučna majica s vizualom utrke, pivo za utrku i suvenir pivovare, a moguće je da će se naći još par sitnica. Nagrade su poklon paketi Mlinarice te besplatna kotizacija za BEERA FESTIVAL u Vodnjanu 2. kolovoza za pobjednike u muškoj i ženskoj konkurenciji. Nakon utrke sudionike i njihovu pratnju očekuje DJ party.

Bez obzira jeste li iskusni trkač ili jednostavno ljubitelj piva, ovo je događaj koji ne želite propustiti. Prijave su otvorene na web stranicama portala Race Mango.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top