Magazin Trčanje
UtrkeNoćna 10ka – prijave su otvorene, očekuje se još jedno ludilo na Jarunu

Noćna 10ka – prijave su otvorene, očekuje se još jedno ludilo na Jarunu

Već petu godinu u nizu stiže nam ljetna noćna utrka na Jarunsko jezero u organizaciji Atletskog kluba Fit. Ravna staza i noćna atmosfera dovoljna je da natjera većinu rekreativaca da se upute 15. srpnja na Jarunsko jezero i otrče jednu od dionica na izboru; 5 km, 10 km ili polumaraton. Za one najmlađe tu su i dječje utrke.

Sudionici na svim dionicama (i dječje utrke) očekuju finišerske medalje sa već poznatim logom utrke, sovom. Utrka na se boduje za 1. Hrvatsku atletsku cestovnu ligu (10. kolo), a boduje se dionica 10 km. Naravno, tu su i bogate novčane nagrade za pobjednike te, što je posebno zanimljivo, najizdržljiviji klub/udrugu.

Najbrojniji i najizdržljiviji klub ćemo dobiti na način da svaki finišer kluba/udruge koji završi utrku polumaratona dobije – 3 boda, 10km – 2 boda, a 5km – 1 bod, pobjednik je klub/udruga s najvećim brojem bodova, ako je broj bodova jednak pobjednik je ekipa s više finišera na najduljoj dionici. Za plasman kluba/udruge potrebno je da klub/udruga ima minimalno 15 finišera (ukupno na svim dionicama koje se boduju), te jedan predstavnik kluba obavijesti organizatora putem email-a [email protected] o nastupu svoje udruge/kluba do 8. srpnja.

Za one najbrže tu su novčane nagrade, plus nagrade poznatog švicarskog branda On za najbržih troje hrvatskih atletičara i atletičarki na dionici 10 km. Za najbrže u dječjim utrkama pobrinuo se Resort Sveti Martin, koji će nagraditi najbržu djecu sa cjelodnevnim ulaznicama za kupanje na bazenu.

Uz organizatora za savršenu atmosferu pobrinuo se partner dječjih utrka Epiroc, zatim Štrobi d.o.o., Natural Wealth, Coca-Cola, Terme Sveti Martin i Studio ljepote Mia Bella. Prijave i dalje traju, potražite ih na portalu Utrka.com.

Datum: 15. srpnja 2023. (subota)

Mjesto: Jarun, Zagreb (Dom tehnike)

Satnica:

  • 18:00h – Dječje utrke
  • 19:30h – 5 km
  • 21:00h – Polumaraton
  • 21:30h – Noćna 10ka (utrka 10km)

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top