Magazin Trčanje
UtrkeNoćna 10ka: Sudjelujte u noćnoj čaroliji trčanja Jarunom!

Noćna 10ka: Sudjelujte u noćnoj čaroliji trčanja Jarunom!

U predstojećem vremenskom  periodu nema većeg zadovoljstva od trčanja u ljetnim noćima. Utrka Noćna10ka, u organizaciji već poznatog tima Atletskog kluba Fit, održat će se 17. srpnja na zagrebačkom Jarunu. Već treću godinu u nizu ugostit će domaće i inozemne trkače, te je otvorena za sve ljubitelje trčanja od rekreativaca do elitnih atletičara.

Dionice koje možete trčati su polumaraton, 10 km, 5 km, 1,3 km te dječje utrke 100 i 200 metara koje su raspoređene po starosnim kategorijama. Ove godine u sklopu utrke trčat će se i 3. Zagrebačka Vatrogasna utrka dužine 5 km.

Sve natjecatelje očekuje bogat startni paket i unikatna finišerska medalja. Na utrkama 1,3 km, 5 km, 10 km, polumaraton te dječjim utrkama, nagrađuju se najbržih troje u kategoriji muškaraca i žena, a osigurane su i medalje po kategorijama za dionice 1,3 km , 10 km te polumaraton. Na dionici 10 km nalazi se  kategorija po kilogramima, za žene 95 kg+ te muškarce 115 kg+. Ako se opredjeljujete za kategoriju kilograma, uz prijavu je potrebno poslati email organizatoru.

Start i cilj utrke ove godine su na novoj lokaciji Jarunskog jezera, a to je Dom tehničara. Glavna utrka 10 km starta u 20:45 sati, a polumaraton u 20:10 sati. Prijave su na www.utrka.com.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top