Magazin Trčanje
VijestiOdlučno NE proljetnom umoru!

Odlučno NE proljetnom umoru!

Mnogima od nas proljeće je omiljeno godišnje doba. Povezujemo ga s buđenjem prirode, ali i osjećaja. S onom najljepšom bojom trave, vedrim bojama cvijeća, prvo samozatajnim, pa sve hrabrijim zrakama sunca… Druženjem vani, ponovno oživjelim parkovima i livadama, badmintonom i rolama, trčanjem (i kod onih koji inače ne trče), izletima, roštiljanjem, a osobito – zaljubljivanjem! Koliko je samo pjesama opjevalo tu temu. Zato zanemarivi broj stihova bilježe oni ne tako dragi proljetni dijelovi – alergije i proljetni umor. Pa kud baš uz to krasno godišnje doba taj dosadni i naporni umor?

U prijelaznim razdobljima između dva godišnja doba, najjače na prijelazu iz zime u proljeće, standardno je da se osjećamo umorno i iscrpljeno. Ostali, dobro nam poznati, simptomi su: bezvoljnost, pospanost, slabost, razdražljivost, pad koncentracije i imuniteta, nezainteresiranost, a može uznapredovati sve do depresivnosti… Vjerojatno je ‘najbolje rješenje’ za sređivanje navedenih simptoma – zaljubiti se, no kako, nažalost, taj svima drag osjećaj ‘leptirića u trbuhu’ nije moguće nabaviti u nekoj čudesnoj bočici, nego nas za njega dobro mora pomaziti sreća, evo čime vam mi iz PIP-a, u sklopu naše apiterapijske linije Farmakol možemo pomoći u rješavanju proljetnog umora, ali i umora općenito…

Željezo naše, tako važno

Prije svega, imamo sirup željezne volje i snage za hvatanje u koštac s proljetnim umorom! Feropip je medni sirup s dodatkom željezo(II) fumarata koji sadrži i koncentrirani sok aronije (obiluje vitaminima C i P koji osiguravaju bolju iskoristivost željeza), posebno finog okusa. Osnova sirupa je med medljikovac koji potiče i olakšava apsorpciju željeza, a sadrži i vitamin B2, važan za stvaranje stanica krvi. Dodanu vrijednost imaju antioksidansi kojima obiluju med i sok aronije.

Feropip sirup povoljno djeluje na poboljšanje općeg stanja organizma, otklanja umor i iscrpljenost, poboljšava apetit… Zašto nam je željezo važno? Željezo je mineral potreban za brojne vitalne funkcije uključujući rast, reprodukciju i imunitet. Doprinosi pravilnom rastu i razvoju djece, povećanju vitalnosti kod starijih te smanjenju umora i iscrpljenosti kod svih generacija.

Naš želje(z)ni Feropip ne uzrokuje probavne smetnje, ne boji zube i dobro je iskoristiv oblik željeza. Pogodan je za malene od prve godine života, za sve gore spomenute, a osobito je važan trudnicama i dojiljama!

Lepeza proizvoda s matičnom mliječi za ciljanu borbu protiv umora

Matična mliječ spada u najcjenjenije pčelinje proizvode zbog svog antioksidativnog, antibakterijskog, te potvrđenog imunomodulatornog djelovanja. Karakterizira ju povećavanje ukupne razine energije, izdržljivosti i snage u tijelu. Kao prirodni biostimulator i antioksidans, regenerira stanice te usporava proces starenja. Matična mliječ izvrstan je spoj vitamina, minerala i aminokiselina, koji sadrži hranjive tvari, enzime i mnoge druge tvari koje su potrebne našem tijelu da ostane zdravo i u formi. Najčešće se koristi kod pada imuniteta, kronične iscrpljenosti organizma, povećane psihičke i fizičke aktivnosti te pojačanog stresa.

Najveća biološka aktivnost matične mliječi pripisuje se sadržaju trans-10-hidroksi-2-decenske kiseline (10-HDA). Upravo tu vrijednost sadrže proizvodi s matičnom mliječi u Farmakol liniji:

Farmakol Ampule matične mliječi za odrasle u jednoj ampuli sadrže 1.400 mg svježe matične mliječi, cink i vitamin D3.

Farmakol Ampule matične mliječi junior u jednoj ampuli sadrže 500 mg svježe matične mliječi dodatno obogaćene vitaminom C iz acerole, vitaminom D i vitaminima B kompleksa koji pridonose jačanju imunološkog sustava, jačim kostima i zubima te pravilnom rastu i razvoju.

Imunalpip plus sirup medno propolisni je sirup namijenjen jačanju imunološkog sustava i povećanju snage i vitalnosti organizma. Uz matičnu mliječ, med i propolis, u svom sastavu sadrži vitamin C i cink.

Istinska zvijezda od imuniteta, jedini sprej s matičnom mliječi na tržištu

Gelée Royale Zn-D3 sprej, jedini je oralni sprej s matičnom mliječi na našem tržištu, istinski zakon za imunitet i borbu protiv iscrpljenosti i umora! Zašto je bitno da je sprej? Jer je ludo praktično, maksimalno iskoristivo i baš uvijek može biti s vama (džepovi, najmanje torbice, ruksaci, laptop torbe…). Njegova nabrijana formulacija idealna je za nabrijavanje imuniteta na najjače! Nova zvijezda farmakološke apiterapije stigla je s velikim očekivanjima, prilagođena današnjem (pre)brzom ritmu života, s jedinstvenim sastavom (čak 2000 IU vitamina D3 i 10 mg cinka u dnevnoj dozi, uz najbolju svježu matičnu mliječ i med bagrema) te sa super okusom jagode i mente. Kombinacija kojom ćete prkositi kroničnoj iscrpljenosti i stresu, kombinacija s kojom ćete se pripremiti za povećane psihičke i fizičke aktivnosti te izloženost virusnim i bakterijskim infekcijama, kombinacija kojom bildate svoj imunitet, izdržljivost i snagu…

Naš čarobni, a prirodni booster za trenutno dizanje energije

I za kraj, Energypip, naš proizvod na koji smo osobito ponosni. Naš mali čarobni booster koji vam donosi cca 6 budnih i koncentriranih sati. Mala, čudesna vrećica od 12 grama s najfinijom mješavinom meda, C vitaminom iz acerole i kofeinom iz guarane – učinkovito, moćno, a potpuno prirodno! Na mjestima i u vremenima gdje i kad je važno da date najbolje od sebe!

Naš Energypip ponovno je zablistao i na Zagrebačkom proljetnom ceneru, opet je bio jedna od zvijezdi eventa jer je i osmišljen baš za ovakve iznimne prigode, kao i sve one gdje se osim izdržljivosti i snage traži višesatno nespavanje, visoka razina koncentriranosti i energija na najjače. Tako da je naš Energypip bliski prijatelj osim trkačima & sportašima, učenicima & studentima, vozačima na dugim vožnjama, menadžerima, svima koji obaraju neke poslovne ili osobne rekorde, govornicima i prezenterima, sudionicima show businessa…

(Pre)brzo vrijeme u kome živimo i zahtjevi koji se postavljaju pred nas, zasigurno ne pomažu rješavanju proljetnog umora nego mu značajno pojačavaju simptome i tegobe. Pomozite si s našim proizvodima i pokušajte čim više uživati u proljeću – šećite (sami, s prijateljima ili sa svojim kućnim ljubimcima), trčite, družite se, uživajte u lijepom vremenu, budite aktivni, volite i proljeće i ljude i nemojte zaboraviti voljeti sebe!

Odličan novi info je da je za besplatnu dostavu iz našeg web shopa potrebno potrošiti svega 15 eura u njemu (30 eura za besplatnu dostavu u Sloveniju), tako da krenite na www.farmakol.hr, oboružajte se protiv proljetnog umora i uživajte u proljeću punim plućima!

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top